hu en
Videoton FC Végeredmény 3-1
Szombathelyi Swietelsky-Haladás
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2017-2018
Őszi szezon - 8. forduló
2017.09.10., Vasárnap @ 17:00
Felcsút, Pancho Aréna
1771 néző
23 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Szőts Gergely
Asszisztensek:
Márkus Tamás, Szert Balázs
Tartalék játékvezető:
Varga Gábor
Gólbírók:
Solymosi Péter, Gaál Gyöngyi
90 +3.Vége a meccsnek!
90 +2.Juhász kapott sárga lapot.
90.GÓÓÓÓÓÓÓL!
Lazovics remek labdával ugratta ki Scsepovicsot, aki egy az egyben nem hibázott Királlyal szemben!

88.Szolnoki váltja Suljicot.
83.Henty cselezgetett befelé, majd Suljicnak, passzolt, aki 18 méterről kapura lőtt, Király magabiztosan védett.
77.Hadzic helyére Varga állt be.
73.Pátkai kapott sárga lapot.
71.Jancsó helyére Halmosi állt be.
69.Kovács Lóránt talált a kapunkba, de jócskán azután, hogy Szőts a sípjába fújt lesállás miatt.
68.Scsepovics beadása hosszú volt a középen érkező Lazovicsnak.
67.
 
63.GÓÓÓÓÓÓÓL!
Scsepovics tette ki a labdát a bal szélre, onnan pedig Stopira tekert középre, méghozzá nagyszerűen, hiszen a labda pontosan Pátkait találta meg, aki gyönyörű mozdulattal, fél-ollózva juttatta azt Király kapujába.

62.A Vidi II 3-1-re nyert Ajkán úgy, hogy a 90. percben még 1-1 volt az állás. Szép volt, fiúk!
61.Polgár távoli lövése ment jócskán kapu fölé.
60.Stopira beadására Lazovics robbant be a kapu elé, és bal lábbal nem sokkal lőtt mellé. Hatalmas helyzet volt!
58.Williams nem adta vissza nekünk a labdát, sárga lap.
56.Devecseri helyére Schimmer állt be.
55.Lazovics esett el gólhelyzetben a 16-oson belül egy szombathelyi védő szorításában, Szőts sporttárs az alapvonali asszisztensére nézett, Gaál Gyöngyi azonban jelezte, nem látott szabálytalanságot.
53.
 
52.GÓÓÓÓÓÓL!
Suljic "százados" hajszálpontos jobboldali beadását Lazovics védhetetlenül fejelte Király kapujába 6 méterről

50.Suljic beadását követően a labda egy védő lábáról a szombathelyi kapu irányába pattant, de Király Gábor védeni tudott.
46.Folytatódik a meccs! Szünetben Fejes helyére Henty állt be!
45 +4.Vége az első félidőnek.
45 +3.Lazovics is besárgult.
45 +2.Ramost iramodott meg a bal szélen, majd beadta a labdát, Tóth 7 méterről kapu fölé fejelt.
44.Ramos szabálytalankodott Suljiccsal, sárga lap!
42.
 
39.Fejes szabálytalankodott a 16-oson belül, amiért sárga lapot kapott, míg a vendégek büntetőhöz jutottak. A labda mögé Williams állt, és kapu mellé bombázta a játékszert!
35.​GÓL!
Az imént csereként pályára lépő Németh Márió szerezte meg a vezetést, miután 18 méterről a jobb kapufát találta el, ahonnan a labda a kapunkba pattant. Kovácsiknak esélye sem volt!
33.Kiss Bence helyére Németh Márió állt be.
31.Szép akció végén a labda Stopira elé került, aki 15 méterről a hosszú alsó mellé bombázott futtából.
30.
 
27.Ramos játszotta tisztára magát a 16-osunkon belül, majd a rövid alsót vette célba, Juhász azonban becsúszva menteni tudott.
24.Félidőben: FC Ajka - Vidi II 0-1
19.Újabb távoli Hadzic-lövés, ezúttal a jobb felsőt vette célba középpályásunk, és bomba helyett ez egy okosan helyezett löket volt, de akár csak az előbb, Király Gábor ismét hatalmas bravúrral védett.
13.Anel Hadzic távoli bombáját Király hatalmas bravúrral védte, a labda Lazovics elé pattant, aki néhány lépésről a kapuba bombázott, de a partjelző lest jelzett, Szőts sporttárs pedig hitt asszisztensének, így a gól érvénytelen.
11.Lazovics próbálta Scsepovicsot kiugratni a szombathelyi védők között, de jól zárt a Haladás hátsó alakzata.
8.
 
6.Meglepően bátran kezdett a Haladás, a két helyzeten kívül a labdát is ők birtokolják eddig többet.
2.Az első nagy helyzet a Haladás előtt adódott, egy jobb oldali beadásról épp csak lemaradt a középen becsúszó Williams. Fél perccel később ugyanő jó 40 méterről próbálta átemelni a labdát a kapujából kissé kint álló Kovácsik felett, a játékszer azonban a felső léc fölött hagyta el a játékteret.
1.Mi kezdtük a meccset!
-1.Suljic Asmir ma játssza 100. NB I-es mérkőzését, akit a kezdés előtt Kovács Zoltán sportigazgató köszöntött.
-3.Érkeznek a csapatok. A mieink piros-kékben, a vendég szombathelyiek fehér-feketében lépnek pályára.
-10.A Vidi II a mai napon 16:30-tól játszik NB III-as bajnokit az FC Ajka otthonában, és 20 perc elteltével Galacs Erik góljával 1-0-ra vezetnek a fehérvári fiatalok, akik egyébként kitűnő sorozatban vannak, hiszen az utolsó 3 bajnokijukon 9 pontot szereztek.
-20.

-32.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-37. 
-48.
 
-55.Íme a mai kezdőcsapatunk: Kovácsik - Fiola, Juhász, Fejes, Stopira - Nego, Pátkai, Hadzic, Suljic - Scsepovics, Lazovics
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Felcsútról, ahol 17-kor kezdődik a Vidi - Haladás bajnoki!
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Mérkőzés után

Marko Nikolics:

Gratulálni szeretnék a játékosoknak az újabb győzelemhez, nyolc forduló után hat győzelemmel, egyetlen veretlen csapatként, öt pontos előnnyel vezetjük a tabellát. Jól kezdtük tehát a szezont, de senki nem gondolhatja azt, hogy ezzel már elértünk valamit, ez még csak az eleje az útnak. Hétfőre szabadnapot kaptak a játékosok, utána készülünk a Vasas ellen. Folyamatosan fejlődni szeretnénk, és az az érzésem, hogy napról-napra jobbak leszünk. A keret még mindig nem teljes, de már jobb a helyzet mint 3-4 hete. Minden egyes találkozót komolyan kell vennünk, minden mérkőzés olyan nekünk, mint egy kis döntő, az edzéseken pedig minden nap keményen kell dolgozni, hogy jobbá váljunk. Ma este az első félidőben nem volt jó a hozzáállásunk, a labdarúgásban nincs olyan, hogy kimész a pályára és már meg is nyerted a mérkőzést. Király Gábor két hatalmasat védett, a Haladás viszont betalált, majd büntetőhöz jutottak, amelyet kihagytak. Ez volt a találkozó fordulópontja. A második félidőben átvettük az irányítást, lőttünk három gólt és megérdemelten nyertünk. Köszönjük szépen a szurkolóknak a mai biztatást!

Pacsi Bálint:

Az első félidőben 3 góllal kellett volna vezetnünk, amit elterveztünk, meg is valósítottuk. Nem lepődtem meg, hogy a 60. percben elfáradtunk. A csapat futball-fitnesz állapota jelenleg ezen a szinten van. Sok jó dolgot láttam, ezeket kell megerősítenünk a játékosokban, a hibákat pedig ki kell javítanunk. Bár vereséggel kezdtem, egy 22 évvel ezelőtti álmom valósult meg, vagyis én irányíthatom a Haladást. Dolgozunk tovább.

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2017. Szeptember 10. 19:30  -  Szerző: Vidi.hu  -  
TUDÓSÍTÁS
Egygólos hátrányból fordítva győztünk a Haladás ellen

Németh Márió szerzett vezetést a 35. percben, majd még a félidő vége előtt kihagytak egy tizenegyest a vendégek. A második játékrészben Lazovics, Pátkai és Scsepovics találataival fordítottunk.

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Haladást láttuk vendégül a Pancho Arénában. A szombathelyiek a tabella 10. helyéről várták az összecsapást. A kezdés előtt Kovács Zoltán sportigazgató köszöntötte Suljic Asmirt, aki 100. NB I-es bajnokiján lépett pályára vasárnap.

Az első nagy helyzet a Haladás előtt adódott, egy jobb oldali beadásról épp csak lemaradt a középen becsúszó Williams. Fél perccel később ugyanő jó 40 méterről próbálta átemelni a labdát a kapujából kissé kint álló Kovácsik felett, a játékszer azonban a felső léc fölött hagyta el a játékteret. A 13. percben Anel Hadzic távoli lövését Király hatalmas bravúrral védte, a labda Lazovics elé pattant, aki néhány lépésről a kapuba bombázott, de a partjelző lest jelzett, Szőts sporttárs pedig hitt asszisztensének, így a gólt nem adta meg. A 19. percben újra Hadzic próbálkozott, Király ezúttal is hárított. A 27. percben Ramos játszotta tisztára magát a 16-osunkon belül, majd a rövid alsót vette célba, Juhász azonban becsúszva menteni tudott. Pár perccel később Stopira lapos lövése ment el a bal alsó mellett. A 35. percben vezetést szereztek a vendégek: Németh Márió - aki mindössze 2 perce volt a pályán - 18 méterről a jobb kapufát találta el, ahonnan a labda a hálóba pattant, Kovácsiknak esélye sem volt (0-1).

A 39. percben Fejes szabálytalankodott a tizenhatoson belül Ramos ellen, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Williams állt a labda mögé és jobbal a jobb alsó mellé lőtt, maradt tehát a 0-1. A félidő egyik utolsó momentumaként Tóth fejelte fölé Ramos beadását nagy helyzetben. 

A második játékrészre Henty váltotta Fejest. Az 52. percben egyenlítettünk: Suljic jobb oldali beadását Lazovics fejelte az ötösről a kapuba (1-1).

3 perc múlva Lazovics esett el gólhelyzetben a 16-oson belül egy szombathelyi védő szorításában, Szőts sporttárs az alapvonali asszisztensére nézett, Gaál Gyöngyi azonban jelezte, nem látott szabálytalanságot. A 60. percben Stopira beadására Lazovics robbant be a kapu elé, és bal lábbal nem sokkal lőtt mellé. A 63. percben már nálunk volt az előny: Scsepovics tette ki a labdát a bal szélre, onnan pedig Stopira tekert középre, a labda pontosan Pátkait találta meg, aki gyönyörű mozdulattal, juttatta azt Király kapujába (2-1).

A mérkőzés utolsó harmadában a Haladás próbálkozott, de sok eredmény nélkül, magabiztosan őriztük az előnyünket. A 83. percben Henty cselezgetett befelé, majd Suljicnak, passzolt, aki 18 méterről kapura lőtt, Király magabiztosan védett. A 90. percben eldőlt minden: Lazovics remek labdával ugratta ki Scsepovicsot, aki egy az egyben nem hibázott Királlyal szemben (3-1).

Csapatunk 5 pont előnnyel vezeti a tabellát a második Honvéd előtt és 7 ponttal a harmadik FTC előtt. Legközelebb szombaton 18.00-kor lépünk a pályára, a Vasas vendégei leszünk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek