hu en
2017. Szeptember 01. 20:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Kiütéses Vidi II-siker a péntek esti NB III-as bajnokin

Második csapatunk nagyon magabiztosan, 4-0-ra nyert a Pénzügyőr ellen. Ez volt NB III-as együttesünk harmadik győzelme zsinórban. 

NB III Nyugati csoport, 2017-2018, Őszi szezon, 4. fordulóMeccs center 
4-0
(1-0)
Hadzic 9, Géresi 60, Géresi 68, Solomun 89
Videoton FC II:
Hársfalvi -- Tamás, Réti, Lőrincz, Hadzic (Lassú 75), Lencsés, Takács Martin, Galacs Erik (Solomun 60), Tarnóczi, Szalai (Burka Bendegúz 70), Géresi

Pénzügyőr SE:
Czuczi -- Majoros (Orbán 80), Biró, Varga-Sebestyén, Feil (Sztrunga 65), Szigeti (Nagy 65), Karvalics, Szekszárdi, Szabó, Beszterczei, Kovács
2017.09.01. SzékesfehérvárSóstói StadionJátékvezetők: Gaál GyöngyiLegeza LászlóGyürüsi Péter

Péntek este a Vidi II hazai pályán látta vendégül a Pénzügyőr csapatát. Tímár Krisztián ezúttal a kapus, Hársfalvi András mellett másik két NB I-es kerettagra, Tamás Krisztiánra és Géresi Krisztiánra is számíthatott. 

Korán, már a mérkőzés 9. percében megszereztük a vezetést. Egy szélről érkező beadást Elvir Hadzic fejelt a kapufára, a kipattanót pedig közelről a kapuba lőtte (1-0). A 13. percben Géresit buktatták a 16-oson belül, de a játékvezető sípja néma maradt. A 21. percben Galacs beadását ismét Elvir Hadzic lőtte kapura, Czuczi nagyot védett. Öt perc elteltével egy oldalszabadrúgást követően Szalai fejese csattant a kapufán. Fél óra játék után egy szélről kapu elé ívelt szabadrúgást követően a vendégek egyik támadója kézzel ütötte a labdát kapuba, a játékvezető az asszisztens jelzésére szabadrúgást ítélt kifelé. A félidő utolsó momentumaként Géresi 16 méterről leadott lövését védte bravúrral a Pénzügyőr kapusa. 

A második játékrész legelején a vendégek játékosa, Kovács János ütötte meg Takácsot, amiért Gaál Gyöngyi azonnal felmutatta a piros lapot. A 61. percben Galacs szép passzát követően Géresi talált a kapuba (2-0). Hét perc múlva Réti ugratta ki Géresit, aki ezúttal sem hibázott (3-0). A 4-0-ás végeredményt a csereként pályára lépő Ante Solomun állította be a 89. percben. Lassú Zsombor lövését Czuczi még bravúrral védte, de a kipattanóra csapatunk fiatal horvát támadója ért oda, és megszerezte első, tétmérkőzésen szerzett gólját a Vidi II-ben. A meccs krónikájához tartozik még, hogy a 90. percben csapatunk labdarúgóját, Burka Bendegúzt is kiállította a játékvezető, miután megkapta a második sárga lapját.

Tímár Krisztián: "Nagyon örülök az újabb győzelmünknek. Azt gondolom, az elejétől kezdve nagy iramot diktáltunk, és nem fért kétség ahhoz, hogy melyik csapat nyeri meg a mai mérkőzést. Az első félidőben sajnos rengeteg helyzetet kihagytunk, ezen a jövőben mindenképp változtatnunk kell, jobb százalékban kell a helyzeteinket gólra váltani. A mutatott játékkal elégedett vagyok, ezen az úton kell tovább haladnunk."

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek