hu en
2017. Augusztus 28. 12:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Heti menü: két mérkőzést játszik a magyar válogatott, pénteken lép pályára a Vidi II

NB I-es fordulót ugyan nem rendeznek ezen a héten, vidis érdekeltségű meccsek azonban bőven akadnak.

Vb-selejtező
2017. augusztus 31., csütörtök, 20.45:  Magyarország - Lettország

Három Vidi-játékossal a keretben készül a magyar válogatott a Lettország és Portugália elleni vb-selejtezőkre. Nemzeti csapatunk tavaly októberben 2-0-ra nyert Lettországban Gyurcsó Ádám és Szalai Ádám góljaival.

Vb-selejtező
2017. szeptember 3., vasárnap, 20:45:  Magyarország - Portugália

Néhány nappal a lettek elleni válogatott-meccs után az Európa-bajnok portugálokat is vendégül látjuk vb-selejtezőn. Az "odavágót" Cristiano Ronaldoék magabiztosan, 3-0-ra megnyerték idén márciusban. Számunkra azért maradt emlékezetes az az összecsapás, mert akkor debütált a válogatottban a Vidi védője, Vinícius Paulo.

NB III Nyugati csoport, 4. forduló
2017. szeptember 1., péntek, 17.30:  Videoton FC II - Pénzügyőr

Bár a Vidi II egy hazai vereséggel kezdte a szezont, azóta két idegenbeli meccsét is megnyerte Tímár Krisztián alakulata. Ellenfelünk épp ellenkező utat járt be eddig, a Pénzügyőr győzelemmel kezdte a szezont, azóta azonban két alkalommal is vereséget szenvedett.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek