hu en
2017. Július 22. 11:57  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Gólpasszal mutatkozott be új igazolásunk

Ezekiel Henty szombat délelőtt a Vidi II-ben lépett pályára a Bicske elleni felkészülési mérkőzésen.

Három nappal azután, hogy aláírta szerződését klubunkkal a 24 esztendős nigériai támadó, máris pályára lépett - igaz egyelőre még csak a második csapatban. A megye I-es bajnokság egyik legnagyobb esélyese, a Bicske látogatott Sóstóra szombat délelőtt felkészülési mérkőzésre a Vidi II ellen. A Tímár Krisztián - Toldi Gábor páros által vezetett kis Vidiben kezdőként kapott helyet Ezekiel Henty, és már a 10. percben nagyszerű gólpasszt adott Kondor Kristófnak. A folytatásban is fölényben futballoztak a piros-kék fiatalok, végül magabiztos, 3-1-es fehérvári siker született. Henty 60 percet töltött a pályán, gólpasszán kívül két nagy gólhelyzete is volt.

"Rendkívül jól éreztem magam a mai mérkőzésen. Kifejezetten ügyes fiatalok alkotják a Vidi második csapatának keretét, jól megértettük egymást a pályán. Nagyon pozitívak az első tapasztalataim a klubról, mindenki nagyon segítőkész, biztos vagyok benne, hogy sikerül gyorsan beilleszkednem. A minap például hosszan elbeszélgettem az egyik utánpótlás-edzővel, aki ugyanúgy Lagosból származik, mint én (Sowunmi Thomas - a szerk.). Várom már, hogy tétmérkőzésen is bemutatkozhassak a Vidiben, bízom benne, hogy rövid időn belül sikerül beverekednem magam a csapatba" - nyilatkozta honlapunknak Ezekiel Henty.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek