hu en
2017. Március 29. 21:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Ismét megtelt a Club 1941

Szerda este Henning Berg vezetőedző, valamint segítője, Pető Tamás pályaedző válaszolt a szurkolók kérdéseire.

Februárban - idén első alkalommal - Kovács Zoltán sportigazgató látogatott el a Vidi-szurkolók törzshelyére, a Club 1941-be, szerda este pedig csapatunk vezetőedzője, Henning Berg, illetve segítője, Pető Tamás állt a drukkerek rendelkezésére. A februári találkozóhoz hasonlóan, ezúttal is megtelt a Budai úton található hangulatos létesítmény.

"Jól érzem magam a Vidinél. Már tavaly nyáron, amikor először tárgyaltam Kovács Zoltán sportigazgatóval, akkor láttam, hogy igen ambiciózus klub a Vidi. Azóta ez csak megerősödött bennem, hiszen látom, hogy a klubnál mindenki nagyon keményen dolgozik a siker érdekében. Nagyszerű körülmények között készülhetünk minden nap, és bár tudom, hogy a Pancho Aréna, amely az ideiglenes otthonunk, méreteiben jóval kisebb, mint amekkora a Sóstói Stadion lesz, és a drukkereknek sem egyszerű minden "hazai" meccsre eljutni a sok utazás miatt, mégis akik ott vannak, csodálatos atmoszférát varázsolnak a meccseink idejére, és ez a csapatnak is nagy segítség. Célunk a bajnoki cím megszerzése, ez nem is volt eddig sem titok. Úgy gondolom, ha a folytatásban is mindenki a maximumot nyújtja, akkor jó esélyünk van arra, hogy ezt a célunkat elérjük" - válaszolta Henning Berg arra a kérdésre, hogy hogyan érzi magát a Vidinél, illetve mekkora esélyt lát arra, hogy szezon végén bajnoki címet ünnepeljünk.

Pető Tamástól azt kérdezték a szurkolók, látja-e a fejlődést a csapaton. Pályaedzőnk elárulta, hogy tavaly nyár óta új szisztémában játszik a csapat, és a fejlődés szemmel látható. A keret két legrutinosabb játékosa, Juhász Roland, illetve Danko Lazovics nem csak a mérkőzéseken vezéralakok, de edzéseken is felfelé húzzák a többieket. Végül hozzátette, hogy semmi különbség nincs a Vidinél elvégzett edzésmunkában és annak intenzitásában ahhoz képest, amit annak idején játékosként Hollandiában tapasztalt.

A közel 60 perces szurkolói est ismét kiváló hangulatban telt el, Henning Berg pedig - ahogy azt a korábbi Facebook-chatek alkalmával már megszokhatták a drukkerek - ezúttal is minden kérdésre kimerítő választ adott, de Pető Tamástól is több érdekességet megtudhattak a jelenlévő szurkolók.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek