hu en
2017. Február 17. 15:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Bemutatjuk a Vidi II téli igazolásait

Elvir Hadzic, Lassú Zsombor és Borsos Vilmos érkezett a téli szünetben második csapatunkhoz.

Második csapatunk játékoskerete nem sokat változott a téli átigazolási időszakban. Vincze Viktor az NB II-ben szereplő Csákvár együtteséhez igazolt, illetve ahogy azt már Kovács Zoltán néhány nappal korábban egy interjúban jelezte, az egyik legnagyobb fehérvári ígéretként számon tartott Kovács Sándor váratlanul bejelentette, hogy abbahagyja a profi labdarúgást.

Három fiatal labdarúgó tavasztól második csapatunk keretében szerepel. Anel Hadzic 18 esztendős öccse, Elvir Hadzic az osztrák SV Ried utánpótlás-csapatától érkezett. A jó testfelépítésű, gyors és technikás játékos posztját tekintve csatár. A felkészülési időszakban egy alkalommal lépett pályára a Vidi II-ben, az utolsó, Maribor II elleni nemzetközi felkészülési találkozón.

Lassú Zsombor az MTK-tól igazolt Székesfehérvárra. A fővárosi együttes utánpótlásában 8 évet töltött el, legutóbb az U19-es bajnokságban szerepelt. A támadó középpályásként bevethető játékos akár már vasárnap, a III. Kerület elleni bajnokin bemutatkozhat második csapatunkban.

Borsos Vilmos személyében egy tehetséges, fiatal kapust is leigazolt második csapatunk. Édesapja a '90-es évek elején az Újpestben védett, jelenleg pedig a Nyíregyháza kapusedzője. Vili a Szigetszentmiklós U19-es csapatától érkezett hozzánk, és nagy valószínűség szerint tavasszal a Vidi U19-es együttesében fog védeni.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek