hu en
2016. December 06. 12:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
OTP BANK LIGA
Szurkolói információk a Haladás elleni bajnokira

Az év utolsó mérkőzésén Sopronban lép pályára a Vidi. A jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek, 18 év alattiaknak ingyenes a belépés. Kapunyitás meccs előtt egy órával.

Az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában december 10-én, szombaton 15.30-tól a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vendégeként a Soproni Városi Stadionban lépünk pályára. A 6. helyen álló zöld-fehérek ellen utoljára szeptemberben játszottunk, és 3-0-ra nyertünk Felcsúton.

Jegyinformációk

A találkozóra a vendéglátó klub 500 jegyet biztosít a Vidi-szurkolók részére, amelyeket elővételben online és a TEX partnereknél vásárolhatnak meg egységesen 1500 forintért. Mérkőzésnapon Sopronban a vendégpénztár 14 órakor, vagyis a meccs kezdete előtt másfél órával nyit. A vendégszektorba érvényes jegyek a helyszínen is 1500 forintba kerülnek. 18 éves korig ingyenes a belépés, de 10 éves kortól diákigazolvány, vagy arcképes igazolvány felmutatása szükséges.

Az online elővételes vásárláshoz kötelező a klubkártya, a mérkőzés napján a helyszínen azonban nem kell felmutatni, de jegyet váltani ott is csak személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal lehet. 

A vendéglátó klub javasolja szurkolóinknak, hogy a gyorsabb bejutás érdekében vásárolják meg elővételben jegyüket, amennyiben pedig erre nincs lehetőségük, legkésőbb 14.45-ig érkezzenek meg a pénztárhoz, és felhívja a figyelmet, hogy helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. 

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Utazási és parkolási információk

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás elleni találkozóra klubunk buszt nem indít. Gépjárművel érkező szurkolóink a Soproni Városi Stadion mellett, a Fűzfa soron kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni. A vendégparkoló az Ikva patak partján található, és a Sopron Pláza felől közelíthető meg.

A térkép megnyitásához kattintson a képre!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek