hu en
2016. November 28. 11:32  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: Budafoki MTE
Egykori Vidi-játékosok is szerepelnek szerdai ellenfelünk keretében

A Budafoki MTE kispadján az élvonalbeli rutinnal rendelkező Prukner László ül, a legutóbbi fordulóban NB II-es ellenfelet búcsúztattak.

Szerdán délben a Budafok otthonában lépünk pályára a Magyar Kupa következő fordulójában. Ellenfelünk az NB III Közép-csoportjában 17 fordulót követően, 40 ponttal a második helyen áll, 6 ponttal lemaradva a listavezető Szigetszentmiklós mögött. A csapat vezetőedzője a komoly élvonalbeli rutinnal rendelkező Prukner László.

A Budafok együttesében több egykori Vidi-játékos is szerepel. A legnagyobb név a keretben a tíz évvel ezelőtti Magyar Kupa-győztes csapatunkban szereplő Csizmadia Csaba, de rajta kívül Vaszicsku Gergő és Margitics Andor is a budafoki együttest erősíti.

A bajnokságban 13 győzelmük, 1 döntetlenjük és 3 vereségük van. A legutóbbi fordulóban épp a listavezetőt fogadták, és nagy csatában 2-1-es vereséget szenvedtek. A negyedik legtöbb gólt lőtték (29) és a második legkevesebbet kapták (12).

A Magyar Kupa előző fordulójában az NB II-es Szeged 2011 Grosics Akadémiát búcsúztatták, miután hazai pályán, Kovács Dávid duplájával 2-1-re nyertek.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek