hu en
2016. November 08. 07:00  -  Papp Brigitta   -   Photo: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Rangadón is bizonyított U18-as lány csapatunk - utánpótlás eredmények

A Kaposvár legyőzésével tovább növelték előnyüket a tabella első helyén álló 18 éves lányok.

Az utánpótlás-bajnokság hétvégi fordulójában minden versenyző korosztályunk a Bozsik Akadémia korosztályos csapata ellen lépett pályára. U19-eseink 2-1-es vereséget szenvedtek, találatunkat Róka Krisztián szerezte.

A hetek óta jó formában játszó U17-es csapatunkat a nyíregyháziaknak sem sikerült megállítaniuk, 3-1-es győzelmet arattak, így megszilárdították helyüket a tabella második pozíciójában. Góljainkat Szeibert Mihály, Szabó Bálint és Kojnok Zsolt lőtték. „Harcos, férfias mérkőzésen az első félidei remek játékunknak köszönhetően megérdemelten szereztük meg a három pontot. A második játékrészben az ellenfél is megmutatta, hogy komoly játékerőt képvisel, így még nagyobb értéke van a győzelemnek” – mondta Kuttor Attila, az U17-es csapat vezetőedzője.

Az U16-osok Csepregi Imre találatával 1-0-ra nyertek a Bozsik Akadémia ellen, az U15-ösök 0-0-s döntetlent játszottak, míg az U14-esek 2-1-es vereséget szenvedtek, gólunkat Menyhárt Zsombor szerezte.

NB II-es női csapatunk a tabellán harmadik Kelen-Budaörs ellen aratott 2-0-s győzelmet a hétvégén, a gólszerzők Trampler Kinga és Szehofner Vivien voltak. „Komoly feladat várt a lányokra, és ahogy azt előzetesen is vártuk, remek mérkőzésen, egy kulturáltan, jól futballozó ellenfelet sikerült két vállra fektetnünk. Mezőnyben ugyan fölénk nőttek a fővárosiak, de a kapunk előterét jól szálltuk meg, és ott nem találtak rajtunk rést. Nálunk volt két egyéni villanás, és ezzel eldöntöttük a meccset. Gratulálok az egész csapatnak az odaadó teljesítményért” – értékelt Csrepka Tamás, az NB II-es női csapat edzője a látottakat.

Rangadót játszottak a hétvégén az U18-as lányok, hiszen az ellen a Kaposvár ellen léptek pályára, akik ugyancsak pontveszteség nélkül, de kevesebb játszott meccsel álltak mögöttünk a 2. helyen. Végül jó játékkal meggyőzően, 3-0-ra nyertük meg a találkozót. A gólokat Gimes Georgina, Szabó Bernadett és Trampler Kinga lőtte. „Nagyon izgalmas mérkőzést vívtunk, rengeteg helyzetet alakítottak ki a játékosok mindkét oldalon. Ezúttal nekünk volt szerencsénk, és lehetőségeinket jobban kihasználva vertük meg a rendkívül jól focizó ellenfelünket. Gratulálok a lányoknak!” – összegzett Csrepka Tamás, az U18-as lánycsapat vezetőedzője.

Fehérvár FC - all rights reserved
This site uses cookies to deliver its services to offer you personalized advertisements and to analyze traffic. The usage data may be available to Google. By using this website you consent to the use of cookies. More information