hu en
2016. Október 26. 14:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
OTP BANK LIGA
Szurkolói információk a Vasas elleni bajnokira

Második az első ellen! Töltsük meg a vendégszektort, zúgjon a "Hajrá, Vidi!" a szombati rangadón! Az Illovszky Rudolf Stadion búcsúztató mérkőzésére ingyenes a belépés, de nulla forintos jegy kiváltása szükséges. Klubunk indít szurkolói buszt.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában az éllovas Vasas FC vendégeként lépünk pályára október 29-én, szombaton 17.45-től az Illovszky Rudolf Stadion búcsúmérkőzésén. A fővárosiak öt ponttal állnak előttünk a tabellán, így mindenképpen szükségünk van a három pontra ahhoz, hogy közelebb zárkózzunk, és a Vasas ne növelje előnyét.

Jegyinformációk

A találkozóra ingyenes a belépés, de nulla forintos jegy kiváltása szükséges, amelyre előzetesen online, valamint személyesen a VidiShop Piac tér 4. szám alatti üzletében vagy szombaton a helyszínen van lehetőség. A vendéglátó klub kéri a szurkolókat, hogy a meccsnapi sorban állás elkerülése érdekében, váltsák meg belépőjüket előzetesen. A Vidi-szurkolók részére a Vasas 600 belépőt biztosít. Az Illovszky-stadion vendégpénztárai 15.45-kor nyitnak.

Az online jegykiváltáshoz szükséges klubkártya, a VidiShopban, illetve mérkőzésnapon a helyszínen azonban nem kötelező felmutatni a klubkártyát. 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszínen, személyesen történő jegykiváltáshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegykiváltáskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, illetve azok is, akik előzetesen váltották ki jegyüket, tartsák maguknál okmányaikat, mivel a hatályos törvények szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. 
 

Online ide kattintva válthatja meg belépőjét!

 

A szombati mérkőzés egyben az Illovszky Rudolf Stadion búcsúztató mérkőzése is, ezért 14 órától programokkal is készül a fővárosi klub. Részletes információ ide kattintva olvasható.

Utazási és parkolási információk

A Vasas elleni találkozóra klubunk indít szurkolói buszt. A buszra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes technikai jegy felmutatásával.

A különjárat Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indul október 29-én, szombaton 15.30-kor, a gyülekező 15.10-től lesz. Az Illovszky Rudolf Stadiontól a meccs befejezését követően 30 perccel indul a busz vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza! 

A Vasas elleni találkozóra indított különjáratra a buszjegyek a Piac téri ajándékboltban október 28-én, pénteken 16 óráig igényelhetők.

A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy jegyvásárlással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre a +36 20 2874 560-as számon kaphatnak választ!

A XIII. Kerületi rendőrkapitányság tájékoztatása alapján, a különjárat részére rendőri felvezetést biztosítanak, amelyhez csatlakozhatnak gépjárművel érkező szurkolóink is. A konvoj 16.30-kor indul az M1-es M7-es autópályák bevezető szakaszán található Agip benzinkúttól.

Gépjárművel érkező szurkolóink az Illovszky Rudolf Stadion vendégszektora mellett található Csizma utcában tudnak majd parkolni.


A térkép megnyitásához kattintson a képre!

CÍMKÉK
2016-2017 OTP Bank Liga NB I Vasas FC - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek