hu en
2016. Október 03. 17:12  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Ismét teljes értékű munkát végez Pölöskei Zsolt

Középpályásunk egyelőre még speciális kézvédőben, de már együtt edzett a csapattal.

Ahogy arról honlapunkon korábban beszámoltunk, Pölöskei Zsolt a Diósdi TC elleni NB III-as bajnoki mérkőzésen szenvedett kézközépcsont-törést, középpályásunkat meg is kellett operálni. Az elmúlt időszakban rehabilitációs munkát végzett, de hétfőtől ismét teljes értékű munkát végezhet.

"Pölöskei Zsolt kezében az operáció során egy fémrögzítőt helyeztünk el, ezért az edzéseken egy speciális protektort kell viselnie, ez azonban semmiben sem akadályozza játékosunkat, aki immár teljes intenzitással készülhet a csapattársakkal. A csontgyógyulás ideje körülbelül 6 hét, így a téli szünetben már el is távolíthatjuk a beépített fémrögzítőt" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Sajnos az elmúlt pár hónap nem alakult jól számomra, előbb a lábsérülésem miatt nem játszhattam, majd miután felépültem, nem sokkal később jött a kézsérülés. Ezzel sajnos utólag nem tudok mit kezdeni, most már csak előre nézek, remélem a nehezén túl vagyok. Hétfőtől ismét együtt készülhetek a csapattal, ez nagy öröm számomra. A bajnoki szünetből még két hét hátra van, ennyi idő alatt fizikálisan sok mindent el lehet érni, de ahhoz, hogy ismét száz százalékos formában legyek, kellenek majd a tétmérkőzések is. Nagyon nehéz bekerülni az első csapatba, de mindent megteszek azért, hogy a vezetőedző velem is számolhasson, amikor összeállítja a keretet" - mondta Pölöskei Zsolt.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek