hu en
2016. Szeptember 11. 22:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Vidi II: 2-1-re kikaptunk Diósdon

Az első félidőben rengeteg helyzetünk volt, de csak egyet értékesítettünk, ahogy ellenfelünk is. A másodikban a hazaiak újra betaláltak és végül meg is nyerték a meccset.

NB III Nyugati csoport, 2016-2017, Őszi szezon, 6. fordulóMeccs center 
2-1
(1-1)
Cservenka 19, El-Sherif 53
Diósdi TC:
Kovács -- Sándor, Schmidtka, Szmola (Primus 62), Novák (Szabó 62), Balázs, Wágner (Molnár 70), Slezák, El-Sherif, Cservenka, Bánhidi
Kovács 32
Videoton FC II:
Gyánó -- Sejben, Varga, Schiller, Baksa, Hadzic (Kónya 46), Barczi (Solomun 46), Pölöskei (Réti 11), Kondor, Kovács, Bévárdi
2016.09.11. DiósdDiósdi TC SporttelepJátékvezetők: Szigetvári MárkGordos Árpád MihályKurinka Béla

A Vidi II Diósdon lépett pályára hétvégén. A hazaiak a tizenötödik, míg csapatunk a tizenegyedik helyről várta a találkozót, a legutóbbi fordulóban mi 2-1-re legyőztük Sóstón a PAFC II-t, a Diósd 5-0-ra kikapott a III. Kerület otthonában.

A hazaiak a 19. percben Cservenka Gergő találatával szerezték meg a vezetést, amit a 32. percben Kovács Sándor egyenlített ki. Sok helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben, de ezek rendre kimaradtak. A második játékrész elején újra a Diósdnál volt az előny, El-Sherif Omar talált a kapunkba. A 67. percben Slezák Richárdot kiállította a játékvezető, de nem tudtunk élni az emberelőnnyel, az eredmény nem változott a későbbiekben. Hiába próbálkoztunk, vendéglátóink jól védekeztek.

A mérkőzés 11. percében egy szerencsétlen esemény is történt: Pölöskei Zsolt kézközépcsont-törést szenvedett, Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatása szerint hat hét kihagyás vár rá. 

Disztl László vezetőedző: ​Az első félidőben rengeteg helyzetünk volt, el kellett volna döntenünk a mérkőzést, de elkönnyelműsködtük a lehetőségeinket. A második játékrészben talált egy gólt az ellenfél, és az utána bemutatott agresszív védekezésüket sajnos nem tudtuk feltörni. Egy olyan meccset veszítettünk el, amit meg kellett volna nyernünk, de nem volt megfelelő a teljesítményünk. Dolgozunk tovább és bízunk a sikeresebb folytatásban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek