hu en
2016. Szeptember 09. 14:30  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a Pécs elleni Magyar Kupa-mérkőzésre (frissített!)

A szerdai mérkőzésre a belépők 500 forintba kerülnek, és csak a helyszínen van lehetőség vásárlásra. A pénztárak a találkozó előtt egy órával nyitnak. 

Csapatunk szeptember 14-én, szerdán 18 órakor az NB III-as Pécsi MFC otthonában lép pályára a Magyar Kupa 1. fordulójában.

Jegyinformációk

A vendéglátó klub tájékoztatása szerint, a PMFC Stadion északnyugati oldalán található vendégszektort nyitják meg a Vidi-szurkolók részére, ahol 1000 fő fér el biztonságosan, így ennyi belépőt bocsátanak szurkolóink rendelkezésére.

  

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók a meccs napján a helyszínen vásárolhatnak jegyeket, amelyek egységesen 500 forintba kerülnek. A pénztárak a mérkőzés előtt egy órával nyitnak, a vendégszektor bejárata előtt egy pénztárnál válthatók meg a vendégjegyek. A 14 év alatti gyermekek, illetve a 65 év feletti felnőttek ingyenes nézhetik meg az összecsapást.

Utazási infók

A PMFC elleni Magyar Kupa-találkozóra szurkolói busz nem indul. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a pécsi stadionnál nincs vendégparkoló, a gépjárművel érkezők a stadion környékén tudnak megállni. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek