hu en
2016. Augusztus 29. 13:46  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk az NK Osijek elleni barátságos mérkőzésre

A találkozót ingyenesen nézhetik meg szurkolóink a Pancho Arénában. A barátságos mérkőzésre szurkolói busz nem indul.

A bajnoki szünetet kihasználva a Vidi felkészülési mérkőzésen Felcsúton fogadja az NK Osijek csapatát szeptember 3-án, szombaton 18 órától. A horvát első osztályban szereplő gárda hét forduló után 16 ponttal harmadik helyen áll hazája bajnokságában. 

A mérkőzésre ingyenes a belépés, a Pancho Aréna kapui 17 órakor nyitnak szombaton. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy az NK Osijek elleni barátságos mérkőzésre a 2D, 2E, 2F és 2G szektorokat nyitjuk meg, ahova belépőjegy vásárlása nélkül léphetnek be.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek) várjuk szurkolóinkat! 

 

 

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját).

CÍMKÉK
szurkolók 2016-2017 Barátságos Videoton FC - NK Osijek
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek