hu en
2016. Augusztus 19. 07:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
A hat bajnokin nyolc pontot szerző Lokit fogadjuk vasárnap

A Debrecen egy hellyel áll előttünk a tabellán, ha győzünk, megelőzzük őket. 

A DVSC a harmadik helyen végzett a 2015-2016-os szezonban, így nyáron indulhatott az Európa Ligában. Két kört mentek a nemzetközi porondon a hajdúságiak: az elsőben a san marinoi La Fioritát még 7-0-ás összesítéssel búcsúztatták, a másodikban azonban a fehérorosz Torpedo Zsodino csapatától kettős vereséget szenvedtek. 

A bajnokságot egy Paks elleni hazai döntetlennel kezdték, majd 3-1-re kikaptak a Vasas otthonában. Kondás Elemér vezetőedző a találkozó után lemondott, helyét ideiglenesen a korábbi sikeredző Herczeg András vette át, akivel 4-0-ra legyőzték a Gyirmótot, 1-0-ra pedig a Mezőkövesdet. Augusztus 8-án nevezték ki a piros-fehérek új vezetőedzőjét, a portugál Leonel Pontest. Az MTK ellen 1-1-es döntetlent ért el a csapat, a Haladástól pedig 1-0-ra kikapott, így jelenleg 8 ponttal a hatodik helyen áll a Loki.

Az előző szezonban háromszor is legyőztük a DVSC-t, augusztusban, Székesfehérváron 1-0-ra, decemberben, Debrecenben 2-1-re és áprilisban, Felcsúton 1-0-ra

Vasárnapi ellenfelünknél a legutóbbi fordulóban a következő játékosok kaptak lehetőséget: Danilovics - Korhut, Mészáros, Brkovic, Varga, Tisza (Castillion), Kuti, Djelmic (Bereczki), Kulcsár, Jovanovic (Ferenczi), Horváth. 

CÍMKÉK
ellenfél-lesen 2016-2017 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - DVSC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek