hu en
2016. Augusztus 12. 07:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
OTP BANK LIGA
Szurkolói információk az MTK elleni bajnokira

A helyszíni jegyértékesítés csak a mérkőzés előtt egy órával, vagyis kedden 17 órától kezdődik a Dunaújváros Stadionban, így a sorban állás elkerülése érdekében érdemes elővételben megváltani a belépőket. Szurkolói busz nem indul a találkozóra.

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában az MTK Budapest vendégeként lépünk pályára augusztus 16-án, kedden 18.00-tól. A fővárosiak hozzánk hasonlóan albérletben játsszák hazai összecsapásaikat, így nem az átépítés alatt lévő Hidegkúti Nándor Stadionban, hanem a Dunaújváros Stadionban kerül sor a keddi mérkőzésre.
 


Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél, illetve a meccs napján a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket, amelyek egységesen 1000 forintba kerülnek. A 6 év alatti gyermekek ingyenes nézhetik meg az összecsapást.

Az online és a személyes elővételes vásárláshoz is szükséges klubkártya, a mérkőzés napján a helyszínen azonban nem kötelező felmutatni a klubkártyát. 

A Dunaújváros Stadion vendégpénztára és a vendégszektor kapuja egyaránt 17:00-kor nyit. A házigazdák arra kérik szurkolóinkat, hogy a minél gyorsabb beléptetés érdekében lehetőségük szerint vásárolják meg elővételben belépőiket. 

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. 

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Utazási infók

Az MTK Budapest elleni találkozóra szurkolói busz nem indul.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek