hu en
2016. Augusztus 07. 19:58  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
TUDÓSTÁS
Vereséggel kezdte az NB III-as szezont a Vidi II

Az első félidőben 2-0-ra vezetett a Honvéd II, a vége 5-0 lett.

NB III Nyugati csoport, 2016-2017, Őszi szezon, 1. fordulóMeccs center 
5-0
(2-0)
Bíró 14, Prosser 41, Soós 71, Kovács 81, Palmes 90
Budapest Honvéd II:
Vajda -- Máté (Bíró 78), Palmes, Márton (Váczi 82), Király, Göblyös, Soós, Herjeczki, Tömösvári (Kovács 46), Bíró, Prosser

Videoton FC II:
Gyánó -- Csongrádi, Hegedüs, Kovács, Pápai, Véninger, Kondor, Réti, Baksa, Kónya, Lencsés
2016.08.07. BudapestBozsik StadionJátékvezetők: Molnár ÁdámLegeza LászlóRévész Csilla

Vasárnap kora este elkezdődött második csapatunk számára is a bajnokság. Nyáron gyakorlatilag kicserélődött az egész keret, távozott többek közt Havasi, Büki, Dobsa, Bognár, Gulyás, Kókány, Valkovszki, Babolek, Babinyecz, Ács, Király, Vallejos, Kiprich és Paudits is. A megfiatalított Vidi II keretének nagy része a Vidi U19-es csapatából került fel, kivétel Réti Patrik, akit a Puskás Akadémiától igazoltunk le.

A szezonnyitó mérkőzésünkre a Bozsik Stadion centerpályáján került sor, a találkozóra mintegy 200 néző látogatott ki. Jól kezdtük a meccset, a 7. percben Kondor, majd 3 perccel később Kovács járt nagyon közel a gólszerzéshez, a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg a 14. percben Bíró Ákos találatával - igaz, a hazaiak mintha szabálytalan körülmények közt szereztek volna labdát közvetlenül a gól előtt, a spori azonban továbbengedte a játékot, Gyánó pedig kiszolgáltatott helyzetben nem tudott hárítani. (1-0.) A folytatásban sokáig kiegyenlített játékot láthattunk, a 41. percben aztán tovább növelte előnyét a Honvéd II. Prosser Dániel - aki 22 évesen már 53 NB I-es mérkőzést tudhat maga mögött, és azokon 4 gólt szerzett - 21 méterről lőtt szabadrúgásból nagy gólt, a labda a jobb kapufáról vágódott a kapunkba. (2-0.)

A második félidőben továbbra is nagy erőket mozgósítottunk annak érdekében, hogy gólt szerezzünk, talán túlságosan is sokat kockáztattunk, ennek köszönhetően hátul eléggé kinyíltunk, ezt pedig az ügyes hazai játékosok kegyetlenül ki is használták. A 71. percben Soós, a 81. percben Kovács, míg közvetlenül a lefújás előtt Palmes Raul-Ioan is bevette Gyánó kapuját, így a vége 5-0-ás Honvéd-siker lett.

Második csapatunk legközelebb jövő héten vasárnap, délelőtt 11-kor a III. Kerületet látja vendégül a Sóstói Stadionban.

Disztl László: "Első szezonbeli meccsünkön 7 ifista játszott a csapatunkban. Jól küzdöttünk, játékban egyenrangú ellenfelei voltunk a Honvédnak, azonban sajnos elkerülhető gólokat kaptunk. Volt néhány nagyszerű egyéni teljesítmény nálunk, erre mindenképp építeni tudunk a jövőben. Kikaptunk ugyan, de a csapat sokat dolgozott, és többet érdemelt volna."

CÍMKÉK
2016-2017 NB III Nyugati csoport Budapest Honvéd II - Videoton FC II
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek