hu en
2016. Július 27. 17:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Pölöskei Zsolt gyógyulása jó ütemben halad

Középpályásunk lábfeje szenvedett zúzódást korábban, az elmúlt időszakban rehabilitációs munkát végzett.

Amint azt korábban írtuk, Pölöskei Zsolt rúgást kapott a lábára néhány héttel ezelőtt. A játékost és Dr. Kovács Tibor csapatorvost kérdeztük a jelenlegi helyzetről.

"Néhány hete az egyik edzésen egy szerencsétlen összecsapás alkalmával megsérült a lábam, emiatt sajnos a csapattól külön kell készülnöm. Az elmúlt időszakban nagyon hosszúak voltak a napjaim. Reggelente az uszodában szoktam kezdeni, majd konditermi edzés következett. Háromféle erősítést kellett végeznem: láb, felsőtest és stabilitást elősegítő gyakorlatokat. Szerda délután CT-vizsgálaton vettem részt, ennek az eredményétől függ majd, hogy a rehabilitációm újabb szakasza elkezdődhet-e. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan újra a társakkal együtt készülhetek" - nyilatkozta honlapunknak Pölöskei Zsolt.

"Zsolt lábfeje zúzódást szenvedett egy rúgást követően, emiatt az elmúlt időszakban rehabilitációs munkát végzett. Amennyiben a soron következő vizsgálatok javulást mutatnak ki az állapotában, úgy elkezdheti a futball-specifikus rehabilitációs munkát is. Gyógyulása eddig a tervek szerint, jó ütemben zajlik" - nyilatkozta Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek