hu en
Paksi FC Végeredmény 1-1
Videoton FC
OTP Bank Liga NB I
Bajnokság, 2016-2017
Őszi szezon - 2. forduló
2016.07.24., Vasárnap @ 18:00
Paks, Paksi Stadion
2136 néző
26 fok, napsütés
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Karakó Ferenc
Asszisztensek:
Lémon Oszkár, Buzás Balázs
Tartalék játékvezető:
Kormányos II. Gábor
90 +3.Vége a mérkőzésnek!
90.3 perc a ráadás.
89.Beszorítjuk az utolsó percekben a hazaiakat, de gólhelyzetig nem tudunk eljutni.
86.Suljicot váltotta Kovács.
85.Kovács István lesz az utolsó cserénk.
82.Feczesin hozta szép labdával játékba a bal szélről kapu felé meginduló Stopirát, de a 16-oson belül szerelni tudták.
80.Elkezdődik az utolsó tíz perc, ennyi ideje maradt a csapatoknak, hogy eldöntsék a 3 pont sorsát.
76.Feczesin talált a paksi kapuba, de időközben a partjelző lest jelzett, így a gól érvénytelen.
73.Koltai helyére Szakály állt be.
72.Szép Barczi-Géresi összjáték végén "Küsü" került ziccerbe, de az utolsó pillanatban szerelni tudták a paksi védők.
69.
 
68.Újabb nagy hazai lehetőség, de Koltai közelről a lövés helyett a passzt választotta, így sikerült szögletre mentenünk.
65.Továbbra is a hazaiak játszanak veszélyesebben eddig ebben a játékrészben.
63.Lazovics helyére Barczi állt be.
59.Koltai beadását Haraszti elől kellett szögletre fejelnünk.
55.Feczesin és Gévay kakaskodtak, mindketten sárgát kaptak!
54.Bódi helyére Géresi állt be.
52.GÓL!
Haraszti tekert kapu elé egy szabadrúgást, Gévay a hosszú oldalon érkezve közelről fejelt a kapunkba, Kovácsik még ebbe is bele tudott ütni, de nem védhette a közeli fejest!
51.KOVÁCSIK!
Kulcsár adott szép labdát Bálónak, aki egy csel után 6 méterről kapura lőtt, Kovácsik óriásit védett.

49.Egyelőre támadóbb szellemben játszik a hazai együttes, mint tette azt az első 45 percben.
46.Folytatódik a meccs, szünetben Csertői Aurél cserélt, Hahn helyére Bertus állt be.
45.Vége az első félidőnek!
44.Lazovics beadását kaparintotta meg Kemenes Feczesin elől.
42.Szabó János helyére Báló Tamás állt be. A paksi játékost sérülés miatt kellett lecserélni.
40.Suljic-Lazovics nagyszerű összjátékát követően Suljic lőtt 15 méterről kapu fölé. Lazovics ezúttal is tanári zsugát adott!
38.
 
34.Újabb parádés Lazovics-passz, a címzett ezúttal is Feczesin volt. Gólszerző csatárunk ezúttal a bal kapufára tekerte a labdát 14 méterről, a kipattanót Lazovics kapu mellé lőtte.
32.Haraszti tekert 18 méterről jócskán kapu fölé/mellé.
31.Fél perccel később pedig Nego is elkövetett egy sárga lapot érő szabálytalanságot.
30.Pátkai is besárgult.
28.
 
26.GÓÓÓÓÓÓL!
Pátkai hozta játékba a bal szélen felfutó Feczesint, aki egy cselt csinált befelé, majd 17 méterről óriási gólt lőtt!

26.Stopira beadását Kemenes húzta le a levegőből az ötösön belül.
25.
 
22.Helyzet ezúttal a paksi oldalon, Haraszti került hasonlóan nagy ziccerbe, mint tíz perccel korábban Feczesin a túloldalt, azonban Kovácsik is nagy bravúrral védett!
20.Eltelt az első 20 perc, eddig mi irányítjuk a játékot, Feczesin lábában volt a vezető gólunk - Lazovics nagyszerű passzát követően - egyelőre azonban 0-0.
17.Nego jobb oldali beadását Gévay vágta ki a hazai ötösön belülről Feczesin elől.
14.
 
11.Szabó kapott sárga lapot, mert a félpályánál buktatta Lazovicsot.
9.Ott a Vidi-helyzet! Lazovics pazar mozdulattal, sarokkal hozta helyzetbe Feczesint, aki ajtó-ablak helyzetben lőhetett kapura 8 méterről, Kemenes nagyot védett!
7.Suljicot elég keményen faragják a jobb szélünkön, bő egy perc alatt háromszor került földre hathatós paksi segítséggel.
5.Mintegy 150 szurkolói kísérte el csapatunkat Paksra.
3.Az első támadás a hazaiaké volt. A bal szélen Szabó iramodott meg, majd keresztlabdájával Koltait hozta játékba, aki a 16-osunkon belül lövés helyett a passzt választotta, Kecskést hozta játékba, őt azonban védőink már szerelni tudták.
1.Mi kezdtük a meccset!
-2.Érkeznek a csapatok, a mieink piros-kékben, a hazaiak pedig zöld-feketében.
-8.A két csapat játékosai befejezték a bemelegítést, perceken belül kezdődik a találkozó!
-18.
 
-25.Vezetőedzőnk a meccs előtt elárulta, hogy minden mérkőzésre motiváltan lép pályára a Vidi!
-35.
A nyáron teljesen kicserélték a paksi pálya gyepszőnyegét. Korábban sok panasz volt a talajra, most azonban az ország egyik legjobb minőségű pályája itt van Pakson. Ráadásul az első tétmeccset épp a Vidi játssza ezen a szép pályán, mondhatjuk tehát, hogy pályaavató mérkőzést játszunk!
-45.Kapusaink elkezdték a bemelegítést, hamarosan érkeznek a mezőnyjátékosok is.
-55.
 
-60.Üdvözöljük szurkolóinkat Paksról, ahol 18-kor kezdődik a Paksi FC - Videoton FC bajnoki mérkőzés.
  • Kezdőcsapatok
  • Cserék
  • Szakmai stábok
Mérkőzés után

Henning Berg:

„Csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült megnyerni ezt a meccset. Az első félidőben jól játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést, nagy helyzeteink voltak és nagyszerű gólt szereztünk Feczesin Róbert révén – viszont több lehetőséget kellett volna gólra váltanunk. A második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, egy jól sikerült szabadrúgást nem sikerült levédekeznünk és megbüntettek minket a hazaiak. Kiegyenlített lett a mérkőzés, de nem tudtunk azon a szinten játszani, amire képesek lennénk. Építkeznünk kell tovább, hogy a jövőben csütörtökön és a hétvégi bajnokikon is közelebb legyünk ahhoz a szinthez, amelyen játszani szeretnénk. Hosszú még a szezon, csak két bajnokit játszottunk, de természetesen több pontot szeretnénk szerezni. Ahogyan fejlődünk és a teljesítményünk javul majd, jönnek a pontok is.“

Csertői Aurél:

„Az első félidőben kicsit gyengébben játszottunk, de a másodikban átvettük az irányítást. Aktívak voltunk, szerintem a második játékrészben meg kellett volna nyernünk a mérkőzést. Van két pontunk, de akár hat is lehetne, nem vagyok elégedett. Bár a Debrecen és a Vidi ellen szereztük ezt a két pontot, így talán még magyarázhatóak az eredmények. A második félidőben megvalósultak az elképzeléseink, de van hiányérzetem. Voltak helyzeteink, a mutatott játékkal sem volt gond, de kell a futballhoz szerencse meg sok egyéb faktor is – sok mindennel meg kell küzdenünk.“

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
2016. Július 24. 20:30  -  Szerző: Wéninger Ákos  -  
TUDÓSTÁS
Döntetlen a Paksi FC otthonában

Az első félidőben Feczesin bombagóljával 1-0-ra vezettünk, emellett több nagy gólhelyzetet is kidolgoztunk, ezek azonban kimaradtak. A második félidőben feljavultak a hazaiak, pontosztozkodás lett a vége.

Mintegy 150 fehérvári drukker kísérte el csapatunkat Paksra, ahol vasárnap 18 órakor léptünk pályára az OTP Bank Liga 2. fordulójában. A nyáron teljesen kicserélték a Paksi Stadion gyepszőnyegét, így a korábban sok kritikával illetett talaj helyett remek pályán fogadott bennünket Csertői Aurél együttese.

Henning Berg három helyen változtatott a csütörtöki EL-csapatunkon. Géresi, Simon és Barczi ezúttal a kispadon foglaltak helyet, ott volt viszont a pályán Nego, Feczesin és Lazovics. Vezetőedzőnk ezúttal 4-4-2-es formációban küldte pályára a Vidit.

Az első lehetőséget a hazaiak dolgozták ki, miután a bal szélen Szabó iramodott meg, majd keresztlabdájával Koltait hozta játékba, aki a 16-osunkon belül lövés helyett a passzt választotta, Kecskést azonban védőink már szerelni tudták. Három perccel később Lazovics pazar mozdulattal, sarokkal hozta helyzetbe Feczesint, aki nagy helyzetben lőhetett kapura 8 méterről, Kemenes védett bravúrral! A 22. percben Haraszti került hasonlóan nagy helyzetbe, de Kovácsik hárított. A 26. percben Pátkai passzolt a bal szélen felfutó Feczesinnek, aki egy cselt csinált befelé, majd 17 méterről óriási gólt lőtt! (0-1.)

A 34. percben újabb parádés Lazovics-passzt láthattunk, a címzett ezúttal is Feczesin volt, aki 14 méterről szépen tekert kapura, a labda azonban a bal kapufán csattant. Bő öt perc elteltével Lazovics ezúttal Suljicnak adott szép labdát, bosnyák középpályásunk azonban 15 méterről, ha csak kevéssel is, de kapu fölé lőtt.

A második félidőre egy sokkal támadóbb szellemű Paks érkezett ki a pályára, ennek pedig gyorsan meg is lett az eredménye. Az 51. percben Kulcsár adott jó labdát Bálónak, aki egy csel után 6 méterről kapura lőtt, Kovácsik óriásit védett. Egy perccel később Haraszti tekert kapu elé egy szabadrúgást, a fehérvári nevelésű Gévay pedig a hosszú oldalon érkezve közelről fejelt a kapunkba, Kovácsik ugyan még ebbe is bele tudott ütni, de nem védhette a közeli fejest. (1-1.)

A gól után is a paksiak játszottak veszélyesebben, sokáig nem tudtunk újabb lehetőséget kialakítani a hazai kapu előterében, míg a zöld-fehérek játékában - a mérkőzés ezen szakaszában - benne volt az újabb gól lehetősége.

A 72. percben két fehérvári cserejátékos, Barczi és Géresi összjátékának végén "Küsü" került ziccerbe, de az utolsó pillanatban szerelni tudták a paksi védők. Az utolsó 10 percben ugyan kapujukhoz tudtuk szegezni a hazaiakat, de komoly gólszerzési lehetőségünk nem volt, így végül 1 ponttal távoztunk Paksról.

Csapatunk legközelebb csütörtök 20.30-kor Felcsúton a dán Midtjylland együttesét fogadja az Európa Liga 3. selejtezőkörében.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek