hu en
2016. Július 13. 08:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: Peka Roland / vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói információk a DVTK elleni mérkőzésre

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak vasárnap, klubunk ingyenes buszokat indít a meccsre. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, így a helyszíni jegyárnál kedvezőbben, a sorban állást elkerülve juthatnak hozzá jegyükhöz. 

Az OTP Bank Liga első fordulójában a DVTK együttesét fogadjuk 2016. július 17-én, vasárnap 18 órakor a Pancho Arénában. A diósgyőriek csakúgy mint mi, új vezetőedzővel vágnak neki a 2016-17-es szezonnak, kispadjukra a Vidivel tavaly ezüstig jutó Horváth Ferenc ült le. 

Jegy- és bérletvásárlás

Az őszi szezonra szóló bérletét megvásárolhatja hivatalos ajándékboltunkban a Székesfehérvár, Piac tér 4. szám alatt vagy meccsnapokon a Pancho Aréna 1C szektora előtti bejáratnál kialakított VidiShopban. Kitelepült ajándékboltunk a DVTK elleni bajnoki szezonnyitón, július 17-én, vasárnap 16 órától a találkozó lefújásáig várja szurkolóinkat. 

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek, de klubkártyával jelentősen lerövidül a vásárlás ideje.
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van.
  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • a Pancho Aréna pénztárai a meccsek előtt 2 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra klubkártya felmutatása nélkül, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

* online jegyvásárlás nem lehetséges.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Szektorok

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek, forró italok) várjuk szurkolóinkat! 

 

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg belépőjegyeiket! 

Különjáratok

A DVTK elleni mérkőzésre klubunk 3 szurkolói buszt indít az alábbi férőhely lehetőségekkel:

  • A piros vonalon egy járat indul 47 ülőhellyel, 
  • A kék vonalon két szurkolói buszt indítunk mindkettő 43 ülőhellyel rendelkezik.

A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak július 17-én, vasárnap 16 órakor, a gyülekező 15.40-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

A DVTK elleni találkozóra indított különjáratokra a buszjegyek a Piac téri ajándékboltban július 15-én, pénteken 16 óráig igényelhetők.
A VidiShop nyitva tartási ideje:
- Hétfő, csütörtök 12:00-19:00
- Kedd, szerda, péntek 8:00-16:00 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek