hu en
2016. Június 22. 20:52  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
TUDÓSÍTÁS
Nem született gól a Piast Gliwice elleni felkészülési mérkőzésen

Mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, de a kapuba nem sikerült betalálni.

Barátságos, 2016-2017, Nyári felkészülés, Meccs center 
0-0
(0-0)

Videoton FC:
Kovácsik -- Szolnoki, Fejes, Vinícius, Nego -- Bódi (Oliveira 46), Simon, Pátkai, Barczi -- Suljic, Géresi (Feczesin 73)

GKS Piast Gliwice:
Rusov (Szmatula 46) -- Hebert (Budzik 46), Sedlar (Bukata 46), Pietrowski (Moskwik 46), Mokwa (Szeliga 46), Murawski (Badia 46), Zivec (Nespor 46), Mak (Korun 46), Jankowski (Flis 46), Barisic (Osyra 46), Mraz (Sapala 46)
2016.06.22. FelcsútPancho ArénaNapos, 29 Celsius-fok

Második nyári felkészülési meccsünket a lengyel bajnokság ezüstérmese, a Piast Gliwice ellen játszottuk, ezúttal Felcsúton, a Pancho Arénában, zárt kapuk mögött. 

Henning Berg a Kovácsik - Nego, Vinícius, Fejes, Szolnoki - Barczi, Pátkai, Simon, Bódi - Suljic, Géresi tizenegynek szavazott bizalmat az esti időpont ellenére is nagy melegben kezdődő találkozón.

A 9. percben a vendégek előtt adódott az első lehetőség, Mraz a tizenhatos bal sarkáról óriási erővel lőtt a kapunk mellé. Két perccel később Barisic került nagy helyzetbe, lapos lövését Kovácsik bravúrral védte. A 20. perc környékén Bódi kétszer is szabadrúgásból ívelt a lengyel kapu elé, egyikből sem lett helyzet. A 29. percben Barisic lapos lövését fogta Kovácsik. 10 perccel később Barczi visszagurított egy szögletet Suljicnak, aki csinált egy cselt, majd középről, 18 méterről ballal a kapu bal oldala mellé lőtt. A félidő végén Bódi, Suljic, összjáték után előbbi lőtt ballal 8 méterről, Dobo védett szépen.

A második 45 percre a Piast sort cserélt, mi nem változtattunk. Az 50. percben Bódi szöglete után Fejesről pattant majdnem a kapuba a labda, de a lengyel kapus résen volt. Az 58. percben Géresi fordult kapura, 14 méterről, ballal lőtt, Szmatula védett szépen. A 77. percben Nego ívelt a hosszúra jobbról, Pátkai fejelhetett, de pont az előtte álló védőt találta el. 5 perccel a vége előtt Oliveira ívelt a lengyel kapu elé egy szabadrúgást kicsit jobbról, kifejelte egy védő a labdát, amit Nego rögtön visszalőtt 16 méterről, Vinícius beletette a lábát, Szmatula nagyot védett. A mérkőzést Feczesin lövése zárta, ami a kapu jobb oldala mellett hagyta el a pályát.

Nem született tehát gól a találkozón, legközelebb csütörtökön, 17 órakor lépünk pályára, a szlovén NK Zavrc vendégei leszünk az első EL-selejtező (június 30.) előtti utolsó felkészülési mérkőzésünkön.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek