hu en
2016. Február 26. 08:41  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZEZONÖSSZEFOGLALÓ
A dobogó második fokáig jutottunk - elérhető az 1953-as szezon

Folytatjuk klubunk történelmének szezonokra bontott bemutatását. Közben hivatalos Facebook oldalunkon zajlik az ehhez kapcsolódó Nap Szurkolója játék is!

"A csapatot Gantner János edző készítette fel, igen sikeresen, hiszen remek szezon volt az 1953-as. A vereség nélküli tavasz után ugyan az ősz kevésbé sikerült, de így a második helyen végeztünk."

A teljes cikket ide kattintva tekinthetik meg.

Az adatbázis mostantól minden nap egy újabb idény összefoglalójával bővül majd, amiket a "Klub" menüpont alatt található "Szezonösszefoglalók" oldalon találnak. 

Az 1953-as szezonhoz kapcsolódóan egy kérdést teszünk fel hamarosan hivatalos Facebook oldalunkon. A megfejtéseket a kérdés alatt, hozzászólásként küldhetik el. A helyesen válaszolók között naponta kisorsolunk egy limitált szériájú, csak erre az alkalomra gyártott, A Nap Szurkolója feliratú bögrét, amit a VidiShopban lehet átvenni. 

Figyelje Facebook oldalunkat és játsszon velünk az egyedi ajándékért!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek