hu en
2016. Február 25. 08:41  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZEZONÖSSZEFOGLALÓ
Egy hajszállal csúsztunk le a dobogó tetejéről - elérhető az 1952-es szezon

Folytatjuk klubunk történelmének szezonokra bontott bemutatását. Közben hivatalos Facebook oldalunkon zajlik az ehhez kapcsolódó Nap Szurkolója játék is!

"Ebben az évben ismételten változott a versenykiírás, az OTSB döntése értelmében az ország minden megyéjében 14 csapatos Megyebajnokságot indítottak. Az 1952-es bajnokság kezdete pozitív változásokat hozott, a klub vezetése majd egy csapatnyi, korábban magasabb osztályban játszó labdarúgót igazolt le."

A teljes cikket és a videót ide kattintva tekinthetik meg.

Az adatbázis mostantól minden nap egy újabb idény összefoglalójával bővül majd, amiket a "Klub" menüpont alatt található "Szezonösszefoglalók" oldalon találnak. 

Az 1952-es őszi szezonhoz kapcsolódóan egy kérdést teszünk fel hamarosan hivatalos Facebook oldalunkon. A megfejtéseket a kérdés alatt, hozzászólásként küldhetik el. A helyesen válaszolók között naponta kisorsolunk egy limitált szériájú, csak erre az alkalomra gyártott, A Nap Szurkolója feliratú bögrét, amit a VidiShopban lehet átvenni. 

Figyelje Facebook oldalunkat és játsszon velünk az egyedi ajándékért!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek