hu en
2016. Február 21. 16:53  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC II - CSORNAI SE 2-0 (0-0)
Két góllal nyert a Vidi II a kapufák meccsén

A két gól mellett öt kapufát is láthatott az a száz néző, aki vasárnap délután kilátogatott Sóstóra.

NB III Nyugati-csoport, 2015-2016, Tavaszi szezon, 19. fordulóMeccs center 
2-0
(0-0)
Dobsa 49, Soumah 78
Videoton FC II:
Zelizi -- Gulyás, Király, Kiprich, Dobsa, Ács, Büki, Trebotic (Schiller 75), Kónya, Soumah (Valkovszki 83), Géresi (Vallejos 63)

Csornai SE:
Bognár -- Nagy, Litresics (Kantó 65), Czanik, Dávid, Serfőző (Visy 80), Füredi, Babics, Bognár, Kerékgyártó (Véghelyi 85), Császár
2016.02.21. SzékesfehérvárSóstói StadionJátékvezetők: Szalai LászlóKeszthelyi TamásGyürüsi Péter
EDZŐI ÉRTÉKELÉS

DISZTL LÁSZLÓ

"Az első félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés, nem igazán találtuk a játék ritmusát, csupán kapufákig jutottunk. A második félidőben pontosabban játszottunk, felőröltük az ellenfelet, és végül megérdemelten nyertünk."

Meccs center Videoton FC II - Csornai SE NB III Nyugati-csoport,
19. forduló
2016. Február 21. 14:00

Második csapatunk az utolsó előtti helyen álló Csornát látta vendégül vasárnap délután. Ellenfelünk múlt héten 2-1-re kikapott hazai pályán a Győri ETO FC-től. Nálunk eltiltás miatt nem léphetett pályára Havasi Dániel, ott volt azonban a pályán Géresi Krisztián, Soumah és Trebotic is az első csapat keretéből. Fiatal kapusunk, Zelizi Patrik első alkalommal lépett pályára NB III-as bajnoki mérkőzésen, debütálása jól sikerült a felnőttek között.

A vendégek kezdték jobban a meccset, a 7. percben egy szélről érkező beadást követően Füredi 15 méterről a bal kapufát találta el, a kipattanót pedig mi szereztük meg. Egy perccel később Géresi lövése is a kapufán csattant a túloldalon. A 23. percben óriási védéssel őrizte meg kapunkat a debütáló Zelizi Patrik, egy beadást követően fejelt a csornaiak egyik támadója kapura néhány méterről. A 30. percben 24 méterről végezhetett el szabadrúgást a vendégcsapat, a labda mögé Füredi állt, és nagy erejű lövése a felső lécen csattant. Néhány perccel a félidő vége előtt egy szép támadás végén Büki vette célba a csornai kaput, lövése azonban a kapufáról az alapvonal mögé pattant.

A második félidőt mi kezdtük jobban, a 49. percben Büki harcolt ki szabadrúgást mintegy 20 méterre a vendégek kapujától. A labda mögé a sértetten kívül még Géresi állt oda, végül utóbbi játékosunk tekerte kapu elé a játékszert, Dobsa pedig remek ütemben érkezett, és néhány méterről védhetetlen gólt fejelt (1-0). Két perccel később Géresi került helyzetbe, 15 méterről viszont ismét a kapufát találta el. A 78. percben Soumah 12 méterről, éles szögből, remek mozdulattal tekert a hosszú felső sarokba, beállítva ezzel a 2-0-ás végeredményt.

A Vidi II legközelebb jövő hét vasárnap a Tatabánya otthonában lép pályára.

CÍMKÉK
2015-2016 NB III Nyugati-csoport Videoton FC II - Csornai SE
Hírek
Nagy Lajos, a Vidi utánpótlásedzője lett a kispályás válogatott kapitánya 2017. Február 21.

A fiatal szakember klubunknál az U16-os csapat felkészítését segíti.

Elhunyt Burger Barna fotós 2017. Február 21.

A híres fotóművész 2011 és 2013 között több alkalommal fotózta a Vidit, a 2011-es őszi hivatalos csapatképet is ő készítette. Régóta küzdött az ALS betegséggel, ami ágyhoz kötötte.

Bajnoki rajt előtt – utánpótlás hírek UTÁNPÓTLÁS @ 2017. Február 20.

A hétvégi tétmérkőzésekre hangoltak versenyző korosztályaink, a kisebbek számára négy tornát is rendezett klubunk a sóstói csarnokban, két csapatunk aranyéremmel zárt.

Szurkolói információk a Fradi elleni bajnoki mérkőzésre OTP BANK LIGA @ 2017. Február 20.

MINDENKI SZURKOLJON! Kísérje el a csapatot, hogy együtt harcolhassunk a győzelemért a Fradi ellen is! A Groupama Aréna kapui és a jegypénztár 16.30-kor nyitnak szombaton. Az összecsapásra klubunk indít szurkolói buszt, amire a jegyek 1500 forintba kerülnek.

Szombaton a bajnoki címvédő otthonába látogatunk HETI BEHARANGOZÓ @ 2017. Február 20.

Egy győzelemmel tovább növelhetjük előnyünket a Fradival szemben. Második csapatunk vasárnap délelőtt az NB III-as élmezőnybe tartozó Csornát látja vendégül.

Anel Hadzic: "Az Újpest elleni meccs második félidejében megmutattunk, hogy mit tudunk" 2017. Február 20.

A szombati rangadón gólt szerző középpályás a Fradi ellen is nehéz találkozóra számít.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek