hu en
2016. Január 19. 18:09  -  Gressó Gergely   -   Fotó: vidi.hu
Horváth Ferenc: „A gólok majd a frissességgel jönnek“

Vezetőedzőnk szerint fáradtan is mindenki maximálisan odatette magát a Kaiserslautern elleni mérkőzésen.

Horváth Ferenc:

Már a tegnap délutáni edzésen lehetett kicsit érezni, hogy a játékosoknál „leért a lift“. Ennek ellenére azt mondhatom, hogy elégedett vagyok a Kaiserslautern elleni meccsel is. Játszottunk két Bundesliga kettes csapattal, nem kaptunk gólt, sőt, helyzetei sem nagyon akadtak az ellenfeleknek. Az előrejáték a felkészülés ezen időszakában nem annyra ötletes, nem sziporkázunk, de ez ilyenkor természetes, a helyzetek, gólok majd jönnek a frissességgel együtt, és azért volt néhány lehetőségünk most is. A négy fiatal játékos ma is jó ritmusban játszott, dicséret illeti őket is. Egyik előretolt csatárunknak sem volt túl hálás feladata, hiszen nagyon kemény mezőnymunka folyt mindkét oldalról, de Tischler Patrik is jól mozgott és megtette a magáét, ahogy mindenki más is, aki pályára lépett.

Konrad Fünfstück:

Szerintem egy jó meccset játszottunk, annak ellenére is, hogy kemény edzéseken vagyunk túl. Nagy küzdelem, igazi harc volt a pályán, mintha tétmérkőzés lett volna. Jó csapatot ismertem meg a Vidiben, és a saját játékosaim teljesítményével is elégedett vagyok.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek