hu en
2015. December 11. 13:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
Az idegenben augusztus vége óta veretlen Paks látogat Sóstóra

Csertői Aurél csapata a második helyről várja a 2015-ös év utolsó meccsét.

Meccs center Videoton FC - Paksi FC OTP Bank Liga NB I,
19. forduló
2015. December 12. 15:30

A Paksi FC 7 fordulót követően a hetedik helyen állt a tabellán, 18 kör után azonban már a második a Tolna megyei gárda. 30 pontot gyűjtöttek eddig, 8-szor győztek, 6-szor döntetlent játszottak és 4-szer vereséget szenvedtek. 24 gólt szereztek és 18-at kaptak, a csapat legeredményesebb játékosa Balázs Zsolt, aki 4-szer talált be az ellenfelek hálójába.

Augusztus 29-én, a Ferencváros otthonában kaptak ki idegenben utoljára, sőt, a múlt heti hazai vereség előtt (újra a Fradi volt az ellenfél) 10 meccsen keresztül veretlenek voltak az NB I-ben. Az egész őszt tekintve a Vasas és a Békéscsaba otthonában tudtak nyerni a zöldek, ikszeltek Diósgyőrben, a Honvéd pályáján és Újpesten. 

Az elmúlt fordulóban a következő játékosok kaptak szerepet a Ferencváros ellen: Székely - Gévay, Papp, Báló, Kecskés (Hahn), Vági, Bertus, Koltai (Bajner), Kelemen, Bartha, Balázs (Kiss).

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek