hu en
DVSC-TEVA Végeredmény 1-2
Videoton FC
Bajnokság, 2015-2016
Őszi szezon - 18. forduló
2015.12.05., Szombat @ 18:30
Debrecen, Nagyerdei Stadion

4 fok, hűvös
0 Gól 0
0 Kapu felé tartó lövés 0
0 Tizenegyes 0
0 Szöglet 0
0 Sárga lap 0
0 Kiállítás 0
Játékvezető:
Vad II István
Asszisztensek:
Medovarszki János, Tóth II. Vencel
Tartalék játékvezető:
Farkas Balázs
90 +3.Vége, történetünk során először nyertünk zsinórban kétszer bajnoki meccset a DVSC otthonában!
90 +2.Feczesin helyére Soumah állt be.
90.3 perc a hosszabbítás.
89.Coulibaly került helyzetbe, Danilovics valami hihetetlen nagy védéssel óvta meg kapunkat a góltól.
88.A DVSC mindent egy lapra feltéve támad...
83.Suljic helyére Ivanovszki állt be.
80.Lázár 21 méterről lőtt kapura, Danilovics szépen védett.
79.
 
76.Gyurcsó helyére Géresi állt be.
74.Tisza helyére Szécsi állt be.
71.Suljic jobb szélről tekert kapu elé, a labdát a Loki kapusa kiejtette a kezéből, Nego pedig majdnem a kapuba juttatta azt, de az egyik hazai védő önfeláldozóan becsúszott, ápolni is kell.
70.
 
69.GÓÓÓÓL!
ismét vezetünk, egy nagyon szép támadás végén Feczesin ugratta ki Kovácsot, aki 14 méterről szépen tekert - ezúttal belsővel - a hosszú alsó sarokba!

68.Castillion helyett Coulibaly a pályán.
65.
 
62.GÓL!
A labda mögé Korhut állt, és nagy erővel lőtte el a játékszert a sorfal mellet, Danilovics ugyan beleért, de védeni nem tudott.
61.Juhász rántotta le 17 méterre a kapunktól Sidibet, veszélyes helyről jöhet szabadrúgással a Loki.
59.Zsidai rúgta fel Suljicot egy sárga lapért.
58.Jobb szélről érkező beadást tenyerelt el Feczesin elől a hazai kapus az ötösön belül, a labda Gyurcsó elé pattant, aki egy igazítás után kapu mellé lőtt. Ziccer volt!
57.
 
53.Gyurcsó előbb ballal vette célba éles szögből a rövid alsó sarkot, a kipattanót pedig kapásból rúgta vissza a hosszú irányába, de ez a kísérlet már célt tévesztett.
51.Ismét Fejes szerelte az ellenfél támadóját a 16-osunkon belül egy ragyogó becsúszással.
50.A DVSC eggyel nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt, de egyelőre a védelmünk állja a hazai nyomást.
48.Balogh tört be a 16-osunkon belülre, Fejes becsúszva nagyon szépen mentett.
46.A szünetben Zsidai váltotta Szakályt a hazai csapatban.
45.Vége az első félidőnek.
44.Feczesin szabálytalankodott a hazai térfélen, ez is sárga!
43.Jovanovic lőtt a jobb oldalról nagyon nagy kapufát, bár lehet, hogy beadni szándékozott, csak lecsúszott. Mindegy is, a lényeg, hogy a játékszer a felső lécen csattant.
39.Tűzijáték Debrecenben, pedig nincs is augusztus 20-a. Előbb Kovács kínálta meg Radosevicet egy bombával 15 méterről, a Loki kapusa nagyot védett, majd fél perccel később Gyurcsó tekert a jobb alsó irányába, de a DVSC kapusa ezt is bravúrral védte!
35.Feczesint és Szakályt kellett az oldalvonal mellett ápolni, de mindketten tudják folytatni a játékot.
33.
 
32.GÓÓÓÓL!
A Loki adott el egy labdát a térfelünkön, amit Pátkai szerzett meg, majd Feczesint hozta játékba, ő pedig Gyurcsót ugratta ki, középpályásunk pedig 17 méterről higgadtan tekert a hazai kapuba!

31.Második szögletünk nem volt teljesen veszélytelen, bár Feczesin nem találta el valami jól a betekert labdát 11 méterről, az azonban majdnem jó lett Langnak, aki néhány méterről próbált fejelni, de végül elsuhant a feje fölött a játékszer.
30.
 
28.Tisza végzett el veszélyes helyről jól egy szabadrúgást, Danilovics bravúrral védett.
27.Sidibe lőtt öt méterről kapura, Pátkai becsúszva nagyot mentett.
25.Sidibe is besárgult egy kemény faultot követően.
23.Radosevic szalad ki a kapujából tisztázni, azonban rosszul találta el a labdát, amely Suljic elé került, középpályásunk 22 méterről a még félig üres kapu fölé lőtt azonban.
21.Ismét Danilovics parádézott a kapuban, Sidibe fejesét tornázta ki a léc alól.
20.Az első 20 percben valamivel aktívabbak voltak a hazaiak, két gólszerzési lehetőségük volt, míg Vidi-helyzetet egyelőre nem jegyezhettünk fel.
17.
 
15.DANILOVICS! Kapusunk nagyot védett lábbal, miután Castillion lőtt kapura 15 méterről, a kipattanót pedig Sidibe fejelte mellé hat méterről.
13.Balogh 18 méterről lőtt kapu fölé.
12.Tisza szép cseleket mutatott be a 16-osunkon belül, végül azonban hosszan tolta meg a labdát, és elhagyta az alapvonal mögött a játékteret.
10.Korhut akasztotta a meglóduló Nego-t, sárga lap a jutalma.
7.Gyurcsó 20 méterről tekert kapu elé egy szabadrúgást, a debreceni védők fejjel tisztáztak.
6.Az első veszélyes helyzet a hazaiak előtt adódott, egy jobb szélről érkező beadás Castillion mögé érkezett az ötösön belül. Ha egy kicsit pontosabb a passz, nagyobb baj is kialakulhatott volna a kapunk előtt.
3.Félpályáról végezhettünk el egy szabadrúgást, Gyurcsó felívelése kicsit magas volt Feczesinnek, aki csupán belecsúsztatni tudott a játékszerbe, amely végül az alapvonal mögött hagyta el a játékteret.
2.Körülbelül 1500 néző lehet a Nagyerdei Stadionban. Egy maroknyi fehérvári szurkoló elkísérte a Vidit, és egyelőre az ő szurkolásuktól hangos a stadion.
1.Mi kezdtük a meccset!
-1.Érkeznek a csapatok, hamarosan kezdődik a mérkőzés.
-15.Szolnoki és Oliveira eltiltás miatt nem léphetnek ma pályára, mindketten a hétközi, FTC elleni bajnokin gyűjtötték be ötödik sárgájukat. Rudolf, Simon, Trebotic és Stopira pedig sérülés miatt nem állnak Horváth Ferenc vezetőedző rendelkezésére. Róluk dr. Kovács Tibor csapatorvos így nyilatkozott: "Rudolf combizom-húzódást szenvedett, ő hamarosan azonban visszatérhet, és ha minden jól megy, jövő héten már ismét teljes értékű munkát végezhet a többiekkel. Stopira - korábbi sérülése után - már a rehabilitációs szakasznál jár, Trebotic pedig a napokban kezdett el ismét kocogni, neki hasfalizom-húzódása volt. Simon Ádám továbbra is Achilles-ín problémával bajlódik, ő már csak a jövő évi felkészülés alkalmával csatlakozik a többiekhez. Jó hír viszont, hogy Pajovics lassan ismét teljes értékű munkát végezhet.
-25.
 
-30.A két csapat játékosai elkezdték a bemelegítést.
-35.A 18. forduló eddigi eredményei:
Újpest - DVTK 2-1
Paks - FTC 0-5
Haladás - Békéscsaba 1-1
MTK - Vasas 2-1
PAFC - Bp. Honvéd 0-3

-40.Íme a mai kezdőcsapatunk: Danilovics - Nego, Juhász, Lang, Fejes - Pátkai, Pölöskei - Gyurcsó, Kovács, Suljic - Feczesin
-45.
 
-50.Szinte hihetetlen, de a két csapat eddigi 33 NB I-es mérkőzéséből, melyet Debrecenben rendeztek meg, csupán négyet sikerült megnyernünk (1982, 1994, 2001, 2015). Utoljára idén májusban sikerült a Lokit hazai pályáján legyőznünk, ezzel egy 14 éves átkot szakítottunk meg.
-65.Üdvözöljük szurkolóinkat Debrecenből, ahol 18.30-kor kezdődik a DVSC - Vidi rangadó.
Mérkőzés után

Horváth Ferenc: „Jó meccset játszottunk, valószínűleg nem nálunk volt többet a labda, de a kontráink rendre veszélyesek voltak az egész mérkőzés során. Különböző okok miatt játszunk így, később törekedni szeretnénk majd a szebb futballra is, de azért ez sem áll rosszul a csapatnak, ezt a focit is lehet jól csinálni. Szeretném külön kiemelni Feczesin Róbert játékát, mert nem túl hálás feladat a centeré ebben a rendszerben. Nem látványos, amit csinál, de ma is volt két remek gólpassza, mindent alárendel ő is a csapat jó szereplésének.“

Kondás Elemér: „Nagyon jól kezdtük a találkozót, több száz százalékos helyzetünk is adódott, de az első kontrából egyből betalált a Vidi. Próbáltunk támadni, sikerült is kiegyenlítenünk, de egy labdavesztésből a vendégcsapat kihasználta az újabb lehetőséget, újra náluk volt az előny. Mentünk a döntetlenért, a lehetőségek meg is voltak, de nem tudtunk betalálni. Bódi Ádám betegség miatt nem került keretbe, Szakály Pétert pedig sérülés miatt kellett lecserélnem.“

Adatok
Online közvetítés
Összeállítások
Felállás
Edzői nyilatkozat
Képgaléria
Összefoglaló
Eredmények
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek