hu en
2015. December 05. 09:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
Az ötödik helyezett Debrecenhez látogatunk

A piros-fehér együttes 1 ponttal szerzett többet nálunk eddig. A legutóbbi fordulóban 2-2-s döntetlent játszottak Szombathelyen.

Meccs center DVSC-TEVA - Videoton FC OTP Bank Liga NB I,
18. forduló
2015. December 05. 18:30

A DVSC-TEVA a 2015-2016-os szezon 17 bajnokijából 6-szor nyert, 7-szer ikszelt és 4-szer kikapott. 24 gólt szereztek és 19-et kaptak, a csapat legeredményesebb játékosa Tisza Tibor, aki 5 találatnál jár. Augusztusban 1-0-ra győztünk a Loki ellen Sóstón, és a legutóbbi debreceni összecsapást is mi nyertük (2-1-re májusban). Kondás Elemér együttese 8 hazai meccséből csak 3-at nyert meg, a Fradi és a Haladás is elvitte a három pontot a Nagyerdei Stadionból.

Az előző fordulóban Szombathelyen lépett pályára a DVSC és hiába vezetett, végül majdnem pont nélkül távoztak, Gaál Bálint 86. percben szerzett öngóljával lett 2-2 a meccs. Ezen a találkozón a következő játékosok kaptak lehetőséget: Radosevic - Lázár, Brkovic, Balogh (Coulibaly), Mészáros, Bódi (Sidibe), Tisza (Ferenczi), Szakály, Szécsi, Korhut, Jovanovics.

Utolsó idei bajnokiján egyébként az MTK-t fogadja majd a Debrecen december 12-én. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek