hu en
2015. Október 23. 14:15  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
Az idei szezonban eddig csak a Fradi tudott nyerni Szombathelyen

A tabellán ötödik Haladás mindössze egy ponttal van lemaradva a második helyezett DVSC-től.

A Haladással az idei szezon második fordulójában találkoztunk legutóbb, amikor Juhász Roland öngóljával nyerni tudtak a Sóstó Stadionban. Lendületük azóta is tart - még ha múlt héten ki is kaptak a Fradi otthonában -, 12 kör után a tabella ötödik helyén állnak, mindössze egy ponttal lemaradva a második Debrecentől. Érdekes módon hazai pályán megy gyengébben a zöldeknek, öt meccsen 6 pontot gyűjtöttek a Rohonci úton, viszont csak egyszer kaptak ki, a Ferencvárostól az első fordulóban. Eddig 10 gólt lőttek és 10-et kaptak, legeredményesebb játékosuk Németh Márió, aki 4 találatnál jár.

Az elmúlt játéknapon, az FTC ellen a következő játékosok kaptak lehetőséget Mészöly Gézától: Király - Fehér, Wils, Gaál, Nagy, Angyal, Jagodics, Németh (Medgyes), Bosnjak, Ugrai (Wils), Halmosi.

A tavalyi idényben egyébként 2-0-ra győztünk Szombathelyen. Érdekesség, hogy a szombati bajnoki után jövő szerdán is a Haladáshoz megyünk vendégségbe, akkor rendezik ugyanis a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonását.

CÍMKÉK
ellenfél-lesen Szombathely 2015-2016 OTP Bank Liga NB I Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek