hu en
2015. Október 20. 13:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Szurkolói információk a Haladás elleni bajnokira

A belépők elővételben 1000 forintba, a meccs napján, a helyszínen 1400 forintba kerülnek a találkozóra. Klubunk szurkolói buszt indít Szombathelyre, ennek ára 3000 Ft.

Az OTP Bank Liga 2015-16-os szezonjának tizenharmadik fordulójában a szezon egyik meglepetéscsapatához, a Haladáshoz látogatunk.

Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél, illetve a meccs napján a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket, melyek elővételben 1000 Ft-ba, a mérkőzés napján a helyszínen 1400 Ft-ba kerülnek. Az online és a személyes elővételes vásárláshoz is szükséges klubkártya, a mérkőzés napján a helyszínen azonban nem kötelező felmutatni a klubkártyát. A szombathelyi stadion vendégpénztára és a vendégszektor kapuja egyaránt 16.00-kor nyit.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegy személyazonosságát jogosult ellenőrizni. Klubkártya nem kötelező a helyszíni vásárláshoz, de amennyiben valaki rendelkezik vele, meggyorsíthatja személyes jegyvásárlásának folyamatát is!

Beléptetés:

Forgókapus beléptető rendszer üzemel a szombathelyi stadionban, amelyen a beléptetés 16:00 órakor fog kezdődni.

Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt" felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu" kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Haladás Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Jegyvásárlás székesfehérváron - csak klubkártyával
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

Október 23-a munkaszüneti nap!

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 


Utazási infók

Klubunk szurkolói buszt indít Szombathelyre. Gyülekező a szokásos helyen, a Piac téren lesz, szombaton 13:15-kor, a busz pedig 13.30-kor indul. Az út során egy pihenő lesz. Az utazásra feljogosító szelvényt - mely biztosítást nem tartalmaz - október 22-én 16 óráig lehet megvásárolni a piac téri VidiShopban. A buszjegy ára 3000 Ft. Fontos, hogy a buszjegyet a visszaútra is őrizzék meg, mert csak azzal szállhatnak fel az autóbuszra. A szurkolói buszt 19 fő alatt nem indítjuk el!

Azok a Vidi-szurkolók, akik személygépkocsival utaznak a meccsre, a stadiontól kb. 500 méterre, a Kenderesi utcában tudnakmajd parkolni.

CÍMKÉK
szurkolók szurkolói busz Szombathely 2015-2016 OTP Bank Liga NB I Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek