hu en
2015. Október 18. 14:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Klubunk meghívást kapott az Egyiptomi Szuperkupa-döntőre

A Vidit Kovács Zoltán sportigazgató és Hadnagy Zsolt vezető játékosmegfigyelő képviselte.

Október 15-én került megrendezésre - politikai okokból nem Egyiptomban, hanem az Egyesült Arab Emirátusokban - a 2015-ös Egyiptomi Szuperkupa-döntő, melyre egy portugál menedzseriroda számos európai élklubot meghívott. Többek közt a Werder Bremen és a Benfica mellett a Vidit is, klubunkat Kovács Zoltán és Hadnagy Zsolt képviselték.

"Az egyik legkomolyabb portugál menedzseriroda jóvoltából vehettünk részt ezen a szakmai úton, pozitív élményekkel gazdagodtunk. Megmondom őszintén, nem vártam ilyen magas színvonalú játékot, mint amit a két csapat bemutatott a 90 perc során. Nem csak az iramra gondolok, hanem a játékosok képességeire is. Remek hangulatban, magas színvonalú döntőt láthattunk egy csodálatos stadionban. Számos európai topcsapat vezetői kaptak meghívást a találkozóra, úgyhogy kapcsolatépítés szempontjából nagyon hasznos napokon vagyunk túl" - nyilatkozta honlapunknak Kovács Zoltán sportigazgató.

     
 

Egyiptomi Szuperkupa-döntő
2015.10.15. Al Ain, Hazza bin Zayed Stadium, 25.000 néző

ZAMALEK - AL AHLY 2-3 (1-1)
Gólszerzők:
Omar Gaber 26' [1-0]
Abdallah El Saed 45'+5 (büntető) [1-1]
Abdallah El Saed 53' (büntető) [1-2]
Moamen Zakaria 69' [1-3]
Mahmoud Kahraba 90'+1 [2-3]
 

 
     

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek