hu en
2015. Május 16. 21:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: "Igazságos eredmény született"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Joan Carrillo: Gratulálok a Honvédnak, nagyon akarták ezt a pontot, sokat tettek érte. Intenzív, pörgős meccset játszottunk. Az első félidőben irányítottuk a játékot, sok helyzetünk volt, egyet értékesítettünk is. A második játékrészben felpörgette a játékát a Honvéd, sok lepattanót szereztek, több esetben hatástalanítottak bennünket. Ekkor is voltak helyzeteink, de nem tudtunk újabb gólt szerezni. Igazságos eredmény született. A Fradi elleni kupadöntőt is figyelembe vettem az összeállításnál és természetesen volt, akire ráfért a pihenés is, de az elsődleges oka az volt a változtatásnak, hogy a klub határozott célja, hogy az előttünk lévő meccseken már a Bajnokok Ligája-selejtezőre készüljünk, és azok, akik velünk lesznek a következő szezontól is, de eddig kevesebbet játszottak, lehetőséget kapjanak. Nem tűnik komolynak Juhász sérülése, de a biztonság kedvéért lecseréltük, hiszen nagyon fontos része a csapatnak, nem akartunk kockáztatni. Alaposan megvizsgálja az orvosi stáb, utána derül ki, hogy játszhat-e a kupadöntőn. Természetesen jobb lenne minél hamarabb tudni a keretet, amely a következő szezonban rendelkezésre áll majd, de egyelőre csak az biztos, hogy a BL-sorsolás június 22-én lesz, az első meccs pedig július 14-én vagy 15-én. 

Marco Rossi: Kiegyenlített meccs volt, egy fantasztikus csapat ellen, akik rendkívül technikásak, jól oldják meg az egy az egy elleni helyzeteket. A találkozó vége felé azonban több olyan helyzetünk is volt, amiből ha egyet értékesítünk, nyerhettünk volna, és nem is teljesen érdemtelenül. Nagyon fontos pontot szereztünk. 

CÍMKÉK
edzői értékelés Budapest Honvéd Joan Carrillo Milan 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Budapest Honvéd - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek