hu en
2015. Május 03. 23:41  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
BAJNOKCSAPAT
Székesfehérvár főterén ünnepelte a Vidi a bajnoki címet

Vasárnap késő este rengeteg szurkoló várta a csapatot, hogy együtt ünnepeljék a játékosokkal a klub történetének második aranyérmét.

Az OTP Bank Liga 26. fordulójának zárómeccsén a Ferencváros 2-2-s döntetlent játszott Pécsen, így négy körrel a bajnokság vége előtt biztossá vált, hogy a Vidi megszerezte története második bajnoki címét. 

A játékosok és a szakmai stáb tagjai este 9-kor kezdtek el gyülekezni a Sóstói Stadionban és már az öltözőben elkezdődött az ünneplés. A csapat 22.00 után szállt buszra, hogy a Városházára hajtson, ahol már várták őket a szurkolók. A játékosokat és az edzői stábot először Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, majd a játékosok a hivatal egyik erkélyéről üdvözölték az összegyűlt tömeget, végül az épület előtt felállított színpadra szólították őket egyesével. Hatalmas ováció kísérte minden játékos megjelenését, a sor végén Joan Carrillo vezetőedző és Burcsa Győző klubigazgató is a színpadra lépett.

A csapat 23.30-kor hagyta el a főteret és visszatért a stadionba. A vasárnapi fiesztától függetlenül hétfőn már újra találkoznak a játékosok és csapatépítő tréningen vesznek részt.

CÍMKÉK
szurkolók ünneplés bajnokavatás
Hírek
Szurkolói infók az Újpest elleni bajnokira TÖLTSÜK MEG A VENDÉGSZEKTORT! @ 2016. Április 26.

Szurkoljon élőben az ezüstért, és töltsük meg az újpesti vendégszektort! Mivel helyszíni jegyértékesítés nem lesz, kérjük szurkolóinkat, hogy váltsák meg elővételben a belépőiket! Klubunk ingyenes busz különjáratokat indít a találkozóra.

Szurkolói infók az MTK elleni ezüstrangadóra SZURKOLÓI @ 2016. Április 21.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak szombaton. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Szurkolói infók a Fradi elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2016. Április 17.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 18 órakor nyitnak szerdán. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Története során másodszor BAJNOK A VIDI! STATISZTIKA @ 2015. Május 03.

A Ferencváros pécsi döntetlenje után csapatunk behozhatatlan előnnyel vezeti a tabellát. Nézzük, hogy alakult 2014 nyara óta a második aranyév!

Joan Carrillo: "Nagyot küzdöttek a srácok, és íme az eredménye!" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2015. Május 02.

A két vezetőedző a lefújást követően értékelte a látottakat.

A Garancsi érában eddigi bevehetetlen várnak bizonyuló Debrecent is meghódította a Vidi! DVSC-TEVA - VIDEOTON FC 1-2 (0-1) @ 2015. Május 02.

Amióta Garancsi István szerepvállalásával új időszak kezdődött a klubnál, egyedül a Loki tartotta magát ellenünk saját otthonában bajnokin. Eddig! A 2007 óta elért sikerek közül már csak a Magyar Kupa megnyerése hiányzik. Kedves Fradi, jövünk! Kedves Paulo, most a Te rekordod is megdőlt!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek