hu en
2015. Április 24. 14:00  -  Guber Péter   -   transfermarkt.de   -   Fotó: www.transfermarkt.de
RÓLUNK ÍRTÁK
Gyurcsó Ádám Európa négy legjobb kiszolgálója közt

Az átigazolásokkal és statisztikákkal foglalkozó transfermarkt.de oldal számon tartja a 2014-15-ös futballidény legjobb gólszerzőit és gólpasszkirályait. A Videoton FC szélsője utóbbi listán negyedik.

A világ legjobb futballistáit is felsorakoztató listán a 19 gólpasszos Lionel Messi az első, őt követi a Wolfsburg játékosa, Kevin de Bruyne, majd Cesc Fabregas következik 17-tel, utánuk jön klubunk büszkesége, Gyurcsó Ádám, aki 15 gólpasszal áll idén lejátszott 23 bajnokiján.

Nem mindennapi szám ez, hiszen a legalább 20 meccsen pályára lépő játékosok közül csupán ketten: a Club Bruggeben futballozó Lior Rafaelov és a Dinamo Kijevben szereplő Andrij Jarmolenko büszkélkedhetnek Gyurcsóénál magasabb meccs/gólpassz-mutatóval, azaz Ádám ebben a tekintetben jelenleg harmadik a világon. 

Érdekesség, hogy klubunk támadója, Nemanja Nikolics 19 góljával és 7 gólpasszával a kanadai táblázaton a 17.

CÍMKÉK
statisztika Gyurcsó Ádám Nikolics Nemanja
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek