hu en
2015. Január 24. 21:39  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SPANYOLORSZÁGI EDZŐTÁBOR 2015 - 8. NAP
Két edzéssel folytatódott a spanyol edzőtábor

Csodálatos időben készülhetett szombaton csapatunk Spanyolországban.

Péntek este 22 órára visszaérkeztek a játékosok a közeli Marbellából, ahol a szabad délutánjukat töltötték, majd szombaton reggel már újra a megszokott menetrend szerint folytatódott az edzőtábor. Reggeli után 10-től edzés, majd ebéd, pihenő, délutáni edzés, vacsora és ismét pihenő volt a program. Az időjárás már-már a tavaszt idézte, sehol egy felhő, ragyogó napsütés és körülbelül 17-18 fok lehetett napközben. Az edzéseken már jóval kisebb fizikai terhelést kaptak a játékosok, és a hangsúlyt a taktikai elemekre, valamint a rögzített szituációk gyakorlására helyezte a szakmai stáb. Bizonyos feladatokat külön végeztek a védők és külön a támadók.

A szombat délelőtti edzésen sikerült lefilmeznünk macedón válogatott csatárunk, Ivanovszki első vidis edzés-gólját, amit mutatunk is:

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek