hu en
2015. Január 22. 22:23  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SPANYOLORSZÁGI EDZŐTÁBOR 2015 - 6. NAP
Burcsa Győző is a helyszínen követi a felkészülést

Ismét két edzés szerepelt a programban, a délutáni foglalkozást már az edzőtáborban tekintette meg a Málagába megérkező klubigazgatónk is.

Reggeli, konditerem, edzés, ebéd, pihenő, edzés, vacsora. Újabb átlagosnak tűnő nap, mely azonban ismét tartogatott meglepetéseket a végére.

A délelőtti edzés inkább fizikális volt, míg délután kőkeményen taktikáztak a srácok. Védekező és támadó elemeket egyaránt gyakoroltak a közel kétórás foglalkozáson, melyet már a helyszínen tekintett meg Burcsa Győző klubigazgató is, aki kora délután érkezett meg Spanyolországba.

Este 20 órakor a csapat tagjai ezúttal is a TV elé ültek, és ott szurkoltak Stopirának, aki ismét hazája válogatottjának kezdőcsapatában kapott helyet a Kongói DK elleni Afrika-kupa meccsen, mely végül gól nélküli döntetlennel fejeződött be.

Vacsora után pedig meglepetés következett, több Vidi-játékos is díjat vehetett át. Hogy miért részesültek elismerésben, arról hamarosan hosszabb cikket olvashatnak honlapunkon, valamint egy az eseményen készült videót is megtekinthetnek majd a vidi.hu-n!

CÍMKÉK
Spanyol edzőtábor 2015
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek