hu en
2015. Január 21. 22:23  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SPANYOLORSZÁGI EDZŐTÁBOR 2015 - 5. NAP
Remek hangulatú csapatépítő foglalkozás volt a szerdai program

Délelőtt edzésen, délután pedig egy jó kidolgozott, élvezetes vetélkedőn vettek részt a játékosok.

A szerdai nap is úgy kezdődött, mint a korábbi napok itt az edzőtáborban. A reggeli után rövid konditermi foglalkozás, majd pedig a közel másfélórás edzés következett.

Ebéd után jött a pihenő, majd délután 17-kor kezdődött az igazi móka. A mai napra ugyanis egy szórakoztató csapatépítőt talált ki a szakmai stáb a játékosok részére. Öt egyenként ötfős csapat alakult - 23 futballista, illetve Toni a fitneszedző, valamint Paco a kapusedző vettek részt a játékban. Öt különböző állomást alakítottak ki a szakmai stáb tagjai a hotel területén, ahol különböző feladat várt a csapattagokra. Voltak ügyességi versenyek, tesztfeladatok. A remek hangulatú csapatépítőről honlapunkon hosszabb videót is megtekinthetnek hamarosan!

A vetélkedőnek komoly tétje volt, ugyanis az utolsó három helyezett csapatnak a következő napokban különböző feladatokat kell teljesíteniük az első két helyezett részére. Csütörtökön például a reggelit, az ebédet és a vacsorát is a vesztes csapat játékosai fogják felszolgálni, de az edzésen kint hagyott felszereléseket is nekik kell összegyűjteniük és a győztes csapat játékosainak a cipőjét is fényesre kell pucolniuk.

Este a vacsora után a csapat felköszöntötte a 23. születésnapját szerdán ünneplő Szolnoki Rolandot, majd következett az eredményhirdetés, amely után tíz nagyon boldog játékos távozott a hotel előadóterméből. Egyelőre többet nem is árulnánk el ezzel kapcsolatban, hiszen a honlapunkra felkerülő videó mindennél beszédesebb lesz!

     
   
  A kép csalóka, ugyanis néhányan a vesztes csapat tagjai közül is beálltak a győztes csapatfotóba!  
     
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek