hu en
2014. November 07. 15:08  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Idén is lesz VBKE focitorna a két ünnep között

Pénteken sajtótájékoztatón ismertették a szervezők az idei tornával kapcsolatos tudnivalókat. A torna védnökei közt ott van Burcsa Győző és Kovács Ferenc is.

A pénteki sajtótájékoztatón - melyet a Hiemer-házban tartottak - a VBKE elnökén, Kupeczik Krisztiánon, valamint a torna főszervezőjén, Juhász Lászlón kívül jelen volt a névadószponzor (MASTERPLAST) PR-menedzsere, Bíró Éva, valamint klubigazgatónk Burcsa Győző is.

Juhász László elmondta, hogy az idei verseny célja "a labdarúgás és ezen belül a VIDEOTON FC és az egészséges életmód népszerűsítése. Idén külön kiemelt figyelmet szentelünk a környezetvédelemre és a Videoton SC 1984-85 évi UEFA menetelésére, amelynek idén van a 30-ik évfordulója"

"Örülök annak, hogy ismét megrendezik ezt a színvonalas kispályás labdarúgó-tornát. Azt azonban sajnálom, hogy nem a 30-as éveim vége felé járok, és így jómagam már aktívan nem tudok részt venni a tornán. A viccet félretéve, boldog vagyok amiatt, hogy a városban nem felejtették el a Vidi 30 évvel ezelőtti nagy menetelését, és ennek szellemében rendezik meg év végén, a két ünnep között, a VBKE focitornát. Köszönetet szeretnék mondani a Videoton Baráti Körnek, és a szervezőknek. Itt szeretném felhívni az emberek figyelmét a jelenlegi helyzetre is. Próbáljuk meg minél több helyen népszerűsíteni a mostani Vidit, hiszen eltökélt célom, hogy a városban hasonló fociláz, hasonló hangulat uralkodjon, mint 30 évvel ezelőtt" - mondta klubigazgatónk, Burcsa Győző, aki a torna egyik védnöke is egyben.

A verseny helyszíne ezúttal is a Videoton Oktatási Központ (VOK) lesz.

A torna programja:

- VBKE-torna: 2014. december 27-28-29-30. mindegyik napon 08.00-20.00 között

- Öregfiúk torna: december 27-én 08.00 és16.00 között,

- további kupák: 4 csapatos női focikupa; 4 csapatos gyermek kupa U10;

- UEFA emlékmeccs december 29-e, este.

A verseny fővédnökei: Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, honvédelmi államtitkár, Kiss Norbert sportért felelős helyettes államtitkár és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Polgármestere.

A torna védnökei: Kovács Ferenc mesteredző a Videoton FC tiszteletbeli elnöke, Burcsa Győző a Videoton FC klubigazgatója, Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok.

A tornával és a versenykiírással kapcsolatban további részletek a VBKE honlapján találhatóak.

Hírek
És egyébként, hogy élsz? - Villámkérdések Sejben Viktornak INTERJÚ @ 2015. November 07.

A 2015-2016-os szezonban is folytatódik rovatunk, amiben nem kizárólag a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a tanulás mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak.

Bárdosi Balázs: „A nevelő munkánk egyik legfontosabb része, hogy sokat jelentsen nekik a piros-kék címer” 2015. November 07.

A Vidi U12-es csapata kiemelkedően erős, és tehetséges játékosokból áll, akik rendre bebizonyítják, nemzetközi mezőnyben is helyt állnak. A csapat edzőjével Bárdosi Balázzsal beszélgettünk, és részt vettünk egyik edzésükön is. 

Gyurcsó: "Jó volt újra a pályán, de pár edzésre azért még szükségem van" INTERJÚ @ 2015. November 06.

A Honvéd ellen 45 percet a pályán töltő szélső sajnálja, hogy sérülése miatt nem lehetett ott a válogatott bő keretében.

Véget ért az eddigi legszínvonalasabb, legjobb VBKE futballtorna 2013. December 31.

Négy nap alatt, több száz pályára lépő játékost és több száz gólt láthatott több ezer néző a 14. VBKE-futballfesztiválon.

Külföldi játékosok, szurkolók látogatták meg a Sóstói Stadiont 2013. December 30.

A VBKE által szervezett nemzetközi focitornán résztvevő külföldi csapatok és szurkolói megtekintették a Vidi otthonát.

14. alkalommal kerül megrendezésre az év végi fehérvári futballtorna 2013. December 22.

Idén először nemzetközi lesz a VBKE focifesztivál. December 27-től december 30-ig ismét pattog a labda a VOK-ban!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek