hu en
2014. November 01. 23:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
EMLÉKEZÉS
Emlékezzünk a Vidi-család elhunyt tagjaira

Halottak napja alkalmából megemlékezünk a klubunkhoz kötődő vagy a magyar labdarúgás szempontjából meghatározó emberekről, akiktől a 2014-es esztendőben kellett végső búcsút vennünk.

A katolikus egyházban a Mindenszentek utáni nap (vagyis november 2., ha az vasárnap, akkor november 3.) a tisztítótűzben szenvedő lelkek emléknapja.

2014 júniusában hunyt el Boldis Antal, ki 1941-től 1953-ig volt a Vidi aktív játékosa, és később a klub vezetőségében is szerepet kapott. A 92 éves sportember az utolsó élő tagja volt az egyesület alapítóinak.

Szintén júniusban, 88 éves korában távozott az élők sorából Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa, szeptemberben pedig, 86. életévében Sándor Károly, az MTK egykori labdarúgója, a legendás "Csikar", aki Puskás Ferenc után (1957-től) a válogatott csapatkapitánya volt.

Szeptemberben hunyt el a Vidi kapusedzőjének, Francisco Jose Ruiz Rojas-nak, azaz Paconak a felesége, Lola.

Emlékezzünk rájuk és a Vidi-család minden olyan tagjára, akik már nincsenek velünk, de szívünkben örökké élni fognak!

CÍMKÉK
megemlékezés
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek