hu en
2014. Július 04. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Nikolics: "Bízunk Joan-ban, a vezetőedzőnkben"

A Vidi kétszeres gólkirálya azt is elárulta, hogy nagyon jó a hangulat a csapaton belül, amely nagy részben a vezetőedző személyének köszönhető.

"Nagyon jó a hangulat a csapat körül. Ismét meg kell dicsérnem a klub vezetőségét, hiszen ezúttal is remek körülményeket biztosítanak számunkra a felkészülési időszakban, csak a focira kell koncentrálnunk. Nagyon jó látni, és átélni azt, hogy minden játékosban extra motiváció dolgozik. A lábak azok fáradtak, bőven van munka bennük, de már nagyon várjuk a péntek esti edzőmeccsünket. Bízunk Joan-ban, a vezetőedzőnkben, követjük őt, hiszen főleg neki köszönhető, hogy ilyen remek hangulat uralkodik a csapat körül. Természetesen az Allerheiligen elleni meccsen győzelemre fogunk játszani, de a legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg, és emiatt ne essen ki a felkészülés legfontosabb szakaszából. Ezen kívül az is fontos szempont, hogy az edzéseken gyakorolt dolgokat vissza tudjuk adni meccsszituációban is. Számomra minden gól nagyon fontos, még akkor is, ha azt az edzésen, az egymás közti játék során szerzem. Úgyhogy, ha a felkészülési mérkőzésen sikerül betalálnom, akkor azt a gólt is megünneplem, hiszen mondom, nekem minden lőtt gól nagy élmény. Úgy vagyok vele, hogy minden gólt, amit szerzek, nagyon megbecsülök, hiszen ez adhat önbizalmat nekem a komoly tétmeccsekre. Biztos vagyok benne, hogy a pénteki edzőmeccsen mindenki megkapja a lehetőséget Joan-tól, és onnan kezdve már a játékoson múlik, hogy él-e ezzel a lehetőséggel. Számomra most az a legfontosabb, hogy azt érzem, nagyon jó az összhang köztünk, játékosok között, és egyáltalán nem monotonok az edzések. Nagyon jók a gyakorlatok, és tényleg látni mindenkin, hogy élvezik, élvezzük a tréningeket. Az sem elhanyagolható dolog, hogy a játékosok többsége jól ismeri Joan-t, és kölcsönös tisztelet jellemzi az edző-játékos kapcsolatot. Személy szerint nagyon várom már a bajnokság kezdetét, hiszen bőven van törleszteni valónk a szurkolókkal szemben" - nyilatkozta honlapunknak Nikolics Nemanja.

CÍMKÉK
Nikolics Nemanja 2014-2015 Barátságos Videoton FC - SV Allerheiligen
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek