hu en
2014. Június 29. 14:27  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Álvarez jövő héten csatlakozhat Ausztriában a Vidihez

Ahogy arról beszámoltunk, csapatunk salvadori támadója nem utazott el szombaton az osztrák edzőtáborba. Az okokról dr. Kovács Tibor csapatorvost kérdeztük.

"Arturo június elején hazája válogatottjában szerepelt (ahogy arról honlapunkon beszámoltunk, Elefántcsontpart ellen gólt is lőtt - a szerk.), ezért ő később érkezett vissza. Míg a csapat nagy része hétfőn és kedden vett részt az ilyenkor szokásos orvosi- és fizikai vizsgálaton, addig a salvadori válogatott labdarúgó, valamint a magyar válogatottban szereplő játékosaink - Kovács, Gyurcsó és Nikolics - néhány nappal később, pénteken kezdték el a felkészülést, szintén orvosi- és fizikai vizsgálattal. Arturo vizsgálatának eredményeit figyelembe véve hétfőn néhány kiegészítő tesztet fogunk elvégezni, ezt követően csatlakozhat majd az Ausztriában edzőtáborozó kerethez" - árulta el honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

CÍMKÉK
Dr. Kovács Tibor Arturo Álvarez
Hírek
Arturo Álvarez: "Várom már, hogy újra elkezdjük a munkát a Vidinél" INTERJÚ @ 2015. Június 13.

Salvadori válogatott támadónknak a rövid nyári szünet ideje alatt sem volt lehetősége pihenésre, hiszen több mérkőzést játszott nemzeti csapatában.

Nincs törés, Kovács István hamarosan kezdheti a rehabilitációt 2015. Április 07.

Megnyugtató eredményt hoztak a fiatal középpályásunk vasárnapi súlyosnak tűnő sérülését követő vizsgálatok. Sajnos azonban rajta kívül többen is orvosi kezelésre szorulnak a keretben. 

És egyébként, hogy élsz? - Villámkérdések Arturo Álvareznek INTERJÚ @ 2015. Március 22.

Rovatunkban nem kizárólag a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a tanulás mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak.

Álvarez barcelonai kalandja 2015. Február 05.

Salvadori válogatott támadónk két edzőtábor között, lazításként a helyszínen nézte meg a Barcelona Villarreal elleni bajnokiját, és a meccs után a katalán együttes egyik sztárjával, Neymarral is összefutott. 

Elindult a Vidi az ausztriai edzőtáborba 2014. Június 28.

Kora délután foglalja el a csapat az ausztriai szállását, majd ezt követően máris edzésen vesznek részt a játékosok.

Osztrák és cseh csapat ellen játszunk az ausztriai edzőtáborban 2014. Június 27.

Július 4-én egy osztrák harmadosztályú, július 9-én pedig egy cseh élvonalbeli együttes ellen lépünk pályára felkészülési mérkőzésen.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek