hu en
2014. Április 20. 10:00  -  Guber Péter   -   Fotó: Peka Roland / vidi.hu
NB III
Elek Bence négy góljával tovább folytatódik a Vidi II győzelmi szériája

Második csapatunk újabb győztes meccsen van túl – ezúttal a Bölcske esett áldozatul, 5-1 lett a vége.

Meccs center Videoton FC II - Bölcskei SE NB III Közép-csoport,
24. forduló
2014. Április 19. 17:00
Edzői értékelés

Vítor Campelos

Mindenekelőtt szeretném ezt a győzelmet a Videoton FC orvosi stábjának ajánlani. Kutasi Zoltán, Debreceni Tibor "Penge", Nagy Richárd, Purger Szilárd, Dr. Kovács Tibor, Gáspár Péter - mindannyian remek munkát végeznek és nagyon sokat köszönhetünk nekik.
Ami ellenfelünket illeti, egyáltalán nem becsültük le őket, hiszen tudtuk, hogy elmúlt hat meccsükből öt alkalommal is döntetlent játszottak és csak egyszer szenvedtek vereséget. Elszántan, határozottan léptünk pályára és sikerült is elérnünk célunkat, ráadásul sok gólt is szereztünk, úgyhogy mostantól nyugodtan koncentrálhatunk a következő mérkőzésre.

Őrzi 100%-os tavaszi mérlegét a Vidi II, ezúttal a Bölcske hajtott fejet együttesünk előtt. Az első csapat keretéből most Gyurcsó Ádám, Papp Máté és Hudák Martin lépett pályára.

Már az elejétől kezdve lendületesebben játszottunk – ezt jelezte Elek Bence fejese és Gyurcsó Ádám lövése is – és a gól sem váratott magára sokáig. A 16. percben Elek cselezgetett a tizenhatos bal oldalán, majd 15 méterről lövésre szánta el magát, az a közel álló bölcskei védőn, Kőkutin megpattant és védhetetlenül hullott a bal alsó sarokba. (1-0).

Ezt követően több Gyurcsó-Elek kooprodukciót is láthattunk, hol egyik, hol másik adott be vagy lőtt, mígnem a 29. percben Elek indításából Gyurcsó lépett ki a védelem mögött és magabiztosan fejezte be az akciót. (2-0).

A 36. percben szépített a Bölcske: Fröhlich Rajmund 25 méteres, erős lövése a felső lécről pattant a vonal mögé, Gábornak esélye sem volt.  (2-1).

A szünet után újabb Gyurcsó- és Elek-helyzetek következtek, míg végül az 52. percben egy védőről lepattanó labdát az alapvonal közelében Molnár Tibor gyűjtött be, közelről középre gurított, ahol Elek Bence a hálóba passzolt. (3-1).

Ekkor már erősen gyűltek a fellegek Sóstó felett, olyannyira, hogy Móri játékvezető a 65. percben rövid időre a játékot is beszüntette. Ez azonban nem törte meg a mieink lendületét, Gyurcsó és Elek is újabb helyzetekkel jelentkezett, utóbbi ráadásul két védőn áthámozva magát a tizenhatos sarkához közelről tüzelt és óriási gólt ragasztott a jobb felső sarokba. (4-1).

A 85. percben állítottuk be a végeredményt: Alex Teixeira Rajmund ment el a jobbszélen, a szétzilált védelem mögött középre gurított és Elek Bence könnyedén lőtt a jobb alsó sarokba (5-1).

Bár a Bölcske remekül küzdött – gólja mellett egy kapufáig is eljutott -, a Vidi II könnyedén szerezte meg zsinórban nyolcadik győzelmét és ezzel megőrizte hibátlan tavaszi mérlegét.

CÍMKÉK
tudósítás NB3 2013-2014 NB III Közép-csoport Videoton FC II - Bölcskei SE
Hírek
Diósgyőrben is nyert a Vidi TUDÓSÍTÁS @ 2015. Április 19.

A gól nélküli első játékrészt követően Oliveira, majd Feczesin is betalált, a végén Griffiths szépített. 24 forduló után 11 pont előnnyel vezetjük a tabellát az FTC előtt.

Kétgólos előnyben a Vidi a Zseljo ellen az UEFA Kupa elődöntőjének első meccse után TUDÓSÍTÁS @ 2015. Április 09.

Burcsa és Disztl góljai után Skoro szépített, de a végén Vadász is betalált, így alakult ki a 3-1-s végeredmény.

Egygólos előnyt szereztünk a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén TUDÓSÍTÁS @ 2015. Április 08.

Gyurcsó 43. percben szerzett találata döntött az Újpest ellen, mindkét kapus mutatott be bravúrt, Calatayud többet is.

Győzött Újpesten a Vidi TUDÓSÍTÁS @ 2015. Április 05.

Oliveira találatával sikerült nyernünk a lilák otthonában, így tartjuk 10 illetve 11 pontos előnyünket az MTK és az FTC előtt.

2-0-ra nyert a Vidi II, Havasi duplázott VIDEOTON FC II - SZENTLŐRINC SE 2-0 (0-0) @ 2015. Április 04.

Második csapatunk helyenként jó játékot produkálva győzött a Szentlőrinc ellen, Havasi Dániel már 11 gólos a bajnokságban, nála csak a váci Zsolnai lőtt eggyel több gólt.

Elek Bence: "Hiszünk magunkban, hogy bárkit legyőzhetünk" INTERJÚ @ 2014. Április 09.

Második csapatunk támadója a hétvégén győztes csodagólt szerzett a Szeged ellen, de nem csak ez, hanem a múlt, a jelen és a jövő is szóba került a vele készített interjúnkban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek