hu en
2014. Április 15. 09:30  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Eddig háromból kettő női csapatunk tavaszi mérlege

Harmadik bajnokiját is lejátszotta 2014-ben a Videoton FC női csapata, idei második győzelmüket aratták a lányok. A fölényes, 4-0-ás siker után Horváth Gábor vezetőedzőt kérdeztük.

Elégedett a látottakkal?
Abszolút. Már a meccs elején kezünkbe vettük az irányítást, minden a megbeszéltek szerint történt, sok helyzetet alakítottunk ki. Ennek meg is lett a gyümölcse, hiszen a félidőben már 3-0-ára vezettünk. A második játékrészben aztán szerencsére sikerült még egy gólt hozzátenni és bár az ellenfélnek is voltak kisebb lehetőségei, kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, ráadásul többeknek is játéklehetőséget tudtam adni, mindhárom cserelehetőségünket kihasználtuk.

A Veszprém feletti győzelem után mi a cél a bajnokságban?
Úgy érzem, ez a győzelem egy nagy lépés a dobogóért vívott csatában. Sikerült a Pécs előtt maradnunk, ezt az állapotot pedig szeretnénk fenntartani a héten is, ugyanis következő ellenfelünk a listavezető Győri ETO lesz, ráadásul idegenben játszunk velük csütörtökön. Nagy megmérettetés lesz, ezért is kértem a lányokat, hogy maradjanak ugyanilyen koncentráltak, mint ma voltak.

Az idei három meccs alapján kit tudna kiemelni a csapatból?
Örülök, hogy két csatárunk, Oppermann Ilona és Kovács Zsuzsa ilyen szépen termeli a gólokat, Krár Edina pedig remekül mozgatja a csapatot a középpályáról, de senkire sincs panaszom, remek teljesítményt nyújt az egész csapat.

Csütörtökön 14 órától tehát az éllovas Győri ETO lesz a Vidi ellenfele.

CÍMKÉK
id. Horváth Gábor
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek