hu en
2014. Február 28. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Kleinheisler: "Az összes tavaszi mérkőzésünkön győzelmet várok!"

Fiatal támadónk azt is elárulta, hogy a sérülése, mely a felkészülését hátráltatta, immár a múlté, és az U21-es meghívónak is nagyon örült.

- Szombaton este a Pécs otthonába látogattok, hogy lejátsszátok 2014-ben az első bajnokitokat. Mit vársz ettől a mérkőzéstől?

Győzelmet! Mint ahogy az összes tavaszi mérkőzésünkön győzelmet várok! És nem csak én, hanem a csapattársaim, a szakmai stáb tagjai és úgy gondolom, a szurkolók is. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy voltak a téli szünetben gondjai a PMFC-nek, ezzel azonban nekünk nem szabad foglalkoznunk. A magunk játékát kell játszanunk, dominálnunk kell, és haza kell hoznunk a három pontot. Egyelőre még nem tudjuk az utazó keretet, péntek délután lesz még egy edzésünk, ezt követően ismerteti majd velünk a keretet a Miszter.

- A felkészülési időszak közepén egy kisebb sérülés nehezítette a dolgodat. Hogy érzed magad, ismét 100%-os állapotban vagy?

Valóban volt egy sérülésem ami miatt több edzést, és felkészülési meccset is ki kellett hagynom, de most már újra egészséges vagyok, és úgy érzem, jó állapotban várom a tavaszi rajtot. Nagyon bízom benne, hogy a hétvégén lehetőségem lesz pályára lépni. Hiányzik már a tétmeccs, a gólok, gólpasszok és a győzelem íze.

- Mit vársz a tavaszi szezontól?

Ahogy azt már mondtam, minden meccsen győzelmet várok. A szezon végén pedig a bajnoki serleget és a Ligakupát is a magasba szeretném emelni. Nagyon komoly munkát végeztünk el az elmúlt két hónapban. Készen állunk a megmérettetésre!

- Számítottál arra, hogy ismét kapsz meghívót az U21-es válogatottba?

Bíztam benne. Az elmúlt időszakban rendszeresen tagja voltam a keretnek, és bár új szövetségi kapitányunk lesz, titkon vártam a meghívót a válogatottba. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a Vidiből hárman is ott leszünk Skóciában. Bízom benne, hogy sikerül a válogatottal is győzelemmel kezdeni a 2014-es évet.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek