hu en
2014. Február 08. 16:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
FELKÉSZÜLÉS
Bent és kint is edzett szombaton a Vidi

Reggeli után rövid edzőtermi foglalkozás, majd másfél órás labdás gyakorlás következett a szállástól 15 percre lévő pályán. 

Szombaton 8.15-kor találkozott a csapat a hotel éttermében, majd a közös reggeli elfogyasztása után az edzőterembe vonultak játékosaink. Mintegy félórás benti gyakorlás után buszra szállt a csapat, és 15 perces utazást követően egy közeli pályán folytatták az edzést.   

Páros bemelegítés után a különböző meccs szituációkat - később a beadásokat és a kapura lövéseket gyakorolták, 12.00 előtt nem sokkal ért véget a tréning. Az ebéd után csendespihenőre vonult a csapat, késő délután taktikai értekezletet tart José Gomes.

Az eredetileg vasárnap 19.30-ra kiírt Videoton FC - Dinamo Moszkva felkészülési mérkőzés jóval előbb, 11.00-kor kezdődik, délutánra ugyanis hatalmas eső várható Marbella környékén. A meccsről természetesen online közvetítést olvashatnak a vidi.hu-n, ami már 10.00-kor elindul.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek