hu en
2014. Február 07. 20:42  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
FELKÉSZÜLÉS
Megérkezett a csapat a második edzőtáborba

Berlini átszállás után péntek délután érkezett meg a Vidi Malagába. A szállást azonban csak este foglalhatták el a játékosok, a landolást követően ugyanis edzést tartott José Gomes.

Péntek reggel 9.00-kor találkoztak a játékosok és a szakmai stáb tagjai a Liszt Ferenc Repülőtéren, ahonnan 10.40-kor indult a csapat gépe Berlinbe. Villámgyors átszállást követően, 12.45-kor szállt fel a Malagába tartó járat, ami 16.20-kor landolt a dél-spanyolországi városban. A Vidi busza egy 45 percre lévő edzőközpontba hajtott a reptérről, ahol José Gomes megtartotta első edzését.  

A Malagától 110 km-re lévő Sotograndéba - ahol a csapat főhadiszállása lesz a következő két hétben - este fél 9-kor érkezett meg csapatunk. A vacsora után azonnal pihenőre tértek a játékosok, akikre szombat délelőtt újabb gyakorlás vár.

CÍMKÉK
utazás edzőtábor 2014 spanyol edzőtábor
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek