hu en
2013. December 21. 17:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
A HÓNAP KÉPE
Február hónap képe: Magyar Kupa-meccs helyett edzés Vácon

Február 23-án a negyeddöntő első mérkőzése helyett edzést tartott José Gomes a csapatnak, miután ellenfelünk, a Dunakanyar-Vác nem lépett pályára.

A Magyar Kupa-meccsen a hazai együttes játékosai nem vállalták a játékot, így próbálták felhívni a közvélemény figyelmét a klubnál kialakult helyzetre. A csapat az ellen demonstrált, hogy elmondásuk szerint a klub akkori tulajdonosától hónapok óta nem kaptak fizetést. A Dunakanyar-Vácot végül áprilisban kizárták az NB II-ből.

Csapatunk az utolsó pillanatig úgy készült február 23-án, hogy játszik, így még a bemelegítést is elkezdték. Miután világossá vált, hogy a találkozó elmarad, José Gomes edzést vezényelt a havas váci stadionban. A Dunakanyar-Vác a visszavágóra sem állt ki, így játék nélkül jutottunk tovább.

CÍMKÉK
edzés Magyar Kupa a hónap képe
Hírek
Mindhárom hazai sorozatban remekelt a Vidi ősszel STATISZTIKA @ 2014. December 11.

A bajnoki tabellát toronymagasan vezetjük és negyeddöntőt játszunk a Magyar Kupában, valamint a Ligakupában is.

Heti menü: kedden a DVTK, vasárnap a Honvéd látogat Sóstóra HETI BEHARANGOZÓ @ 2014. Október 27.

A Magyar Kupa nyolcaddöntője és a 13. bajnoki forduló következik a héten. A Vidi II Dabason lép pályára vasárnap.

Szurkolói infók a DVTK elleni Magyar Kupa-mérkőzésre SZURKOLÓI @ 2014. Október 27.

A Sóstói Stadion kapui 16.30-kor nyitnak kedden, a találkozó 17.30-kor kezdődik, az őszi bérletek érvényesek lesznek. Javasoljuk, hogy bérlettel nem rendelkező szurkolóink elővételben vásárolják meg belépőiket!

Újabb nyílt edzést tartott a Vidi EDZÉS @ 2014. Október 22.

Az őszi idényben második alkalommal nyílt lehetőségük szurkolóinknak arra, hogy bepillanthassanak a Vidi szakmai felkészülésébe. Az MVM-Paks elleni szombati bajnokira készülő csapatunk számára szerdán délelőtt és délután is edzést vezénylet Joan Carrillo vezetőedző.  

A Magyar Kupában a legjobb 16 között a DVTK ellen játszunk MAGYAR KUPA @ 2014. Október 06.

Megismétlődik a tavalyi nyolcaddöntő, akkor két mérkőzésen a miskolciak jutottak tovább, most egy meccs dönt a továbbjutás sorsáról.

Január hónap képe: Vidi - El Palo 17-0 A HÓNAP KÉPE @ 2013. December 20.

December 31-ig minden nap az év egy-egy érdekes, emlékezetes eseményét idézzük fel, hónapos bontásban. Az első kép az év első (edző)meccsén készült, 17-0-ra nyertünk.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek