hu en
2013. December 20. 09:32  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
A HÓNAP KÉPE
Január hónap képe: Vidi - El Palo 17-0

December 31-ig minden nap az év egy-egy érdekes, emlékezetes eseményét idézzük fel, hónapos bontásban. Az első kép az év első (edző)meccsén készült, 17-0-ra nyertünk.

2013. január 9-én indult el csapatunk a spanyolországi edzőtáborba és közel 20 órás, kalandos utazás végén foglalta el szállását. 17-én játszottuk első felkészülési mérkőzésünket, az ellenfél a spanyol Tercera Divisionban szereplő El Palo volt. A találkozó 17-0-s Vidi-győzelemmel ért véget, Nikolics öt, Oliveira, Mitrovics és Paraiba kettő, Haraszti, Torghelle, Uros Nikolics, Kleinheisler, Kovács és Gyurcsó egy-egy gólt szerzett.

Az edzőtáborban még további négy meccsre került sor, kétszer győztünk (a spanyol UD Marbella és a román Rapid Bukarest ellen), egyszer döntetlent játszottunk (az orosz Dinamo Moszkvával) és egyszer kikaptunk (az ukrán Dniprotól).

CÍMKÉK
edzőtábor a hónap képe
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek