hu en
2013. December 02. 11:32  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI INFÓ
Szurkolói információk a DVTK elleni Magyar Kupa visszavágóra

Csapatunk szerda este Miskolcon harcolhatja ki a továbbjutást a Magyar Kupában.

2013. december 4-én, 18 órakor kezdődik a DVTK - Vidi Magyar Kupa visszavágó. Az első meccsen múlt héten gól nélküli döntetlen született Székesfehérváron, előtte néhány nappal pedig 2-2-re végződött a két együttes bajnoki mérkőzése.

A szerdai mérkőzésre klubunk szurkolói buszt nem indít. A belépőjegyeket - melyek a vendég szektorba egységesen 500 forintba kerülnek - elővételben hétfőn és kedden 15 és 18 óra között lehet megvásárolni a Sóstói Stadion főpénztárában. A név, születési hely és születési dátum megadása kötelező, ezeket az adatokat a beléptetésnél ellenőrizni fogják! A találkozó napján a vendégpénztárak nyitva lesznek Miskolcon.

     
  A kupavisszavágót nem közvetíti a televízió, de honlapunkon élőben követheti nyomon a mérkőzés legfontosabb történéseit, valamint videós összefoglalót is készítünk a meccsről!  
     
CÍMKÉK
2013-2014 Magyar Kupa DVTK - Videoton FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek