hu en
2013. November 25. 09:25  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
HETI BEHARANGOZÓ
Heti menü: Magyar Kupa nyolcaddöntő és bajnoki találkozó

Szerdán kupameccsen fogadjuk a DVTK-t, vasárnap Szombathelyre látogatunk. A Vidi II a Dabast látja vendégül.  

Magyar Kupa nyolcaddöntő
2013. november 27. szerda, 17.00: Videoton FC - DVTK 

A Magyar Kupa ötödik fordulójának első mérkőzésén a DVTK együttesét fogadjuk. Tomiszlav Szivics csapata ellen ez lesz három napon belül a második meccsünk, hiszen vasárnap épp Miskolcon játszottunk 2-2-s döntetlent a bajnokságban. A Vidi Békéscsabán, a Diósgyőr a Cigánd otthonában harcolta ki a továbbjutást az előző körben, mindkét találkozó szoros eredményt hozott, mi hosszabbítás után Zé Luis góljával nyertünk 1-0-ra, a piros-fehérek 1-3-ról fordítva győztek 4-3-ra.



OTP Bank Liga 16. forduló
2013. december 1. vasárnap, 18.30: Szombathelyi Haladás - Videoton FC (TV: Sport2)

A bajnokság tavaszról előrehozott, 16. fordulójában a Haladás vendégei leszünk. Az őszi első fordulóban magabiztosan győztünk 2-0-ra Kleinheisler és Nikolics góljaival hazai pályán, azóta viszont szárnyakat kapott a szombathelyi együttes. Még úgy is igaz ez, hogy az elmúlt hétvégén 3-1-re kikaptak otthon a Pécstől, hiszen előtte öt bajnokiból négyet megnyertek, és jelenleg is a negyedik helyen állnak a tabellán. 

NB III Közép csoport 16. forduló
2013. november 30. szombat, 13.00: Videoton FC II - FC Dabas

A Vidi II utolsó mérkőzésére készül 2013-ban, a szintén tavaszról előrehozott, 16. fordulóban az FC Dabas látogat Székesfehérvárra. Az augusztus 18-ai első fordulóban 1-0-ra győztünk idegenben, góljainkat Hudák, Lupeta és Büki szerezték. Csapatunk hétvégén 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán a Gyulával és a tabella hetedik helyén áll, a Dabas meglepetésre 3-1-re győzött Szekszárdon, de ezzel együtt is csak tizennegyedik.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek